Forumet - JAG MÅR SKIT

JAG MÅR SKIT

2096 0 47
Tja.

De är så här att jag mår verkligen dåligt. Jag känner panik ångest varje morgon, jag har lust att verkligen bara somna om och aldrig vakna igen. Jag kan vakna gråtandes. Egentligen har jag inget att må dåligt över eftersom jag har en pojkvän och familj som stöttar mig jämt. Och skolan går ju bra också. Jag vet inte vad mitt fel är.

Kan jag behöva någon medicin, jag har pratat med psykolog och det gick bra men och panik ångesten släppte, trodde jag iallafall nu är den tillbaka igen. Jag kan liksom vara superglad ena sekunden sen helt plötsligt känns allt som skit.

Jag vet inte vad jag ska göra längre, vill inte att personerna i min omgivning ska vara oroliga för mig. Jag vill inte må dåligt resten av mitt liv, när jag får barn vill inte jag att dom ser mig som värsta psykfallet. VAD FAN SKA JAG GÖRA? Jag orkar snart inte mer...

Hoppas någon vet vad jag menar och har något tips på vad jag ska göra.

Puss & kram
[love]

Spana också in:

PollyPop:

Moloch: antidepp medicin?
funkar verkligen sånt då?


Antidepp mediciner ger en ett ämne som gör att man blir lycklig. De funkar, men kroppen känner att den får det här ämnet utifrån och fortsätter aldrig producera det själv.

Jag använde de pillrena ett tag, tills jag kunde se över min situation. Sedan slutade jag med dom och min kropp (psyke kanske?) mådde då så bra i situationen jag var i att den fortsatte göra ämnet själv. Om man ger sig fan på att man ska må bra, gör kroppen det med. [y]
Beckychu:

Jag använde de pillrena ett tag, tills jag kunde se över min situation. Sedan slutade jag med dom och min kropp (psyke kanske?) mådde då så bra i situationen jag var i att den fortsatte göra ämnet själv. Om man ger sig fan på att man ska må bra, gör kroppen det med.


Så du menar om man börjar med såna piller måste man fortsätta forever eller?
PollyPop:

Låter ju toppen! Vad hette dom pillerna då?


Sertalin Bluefish. Men du borde nog tala med din psykolog innan du kör i dig dom. För man måste börja smått med dessa innan de påverkar psyket. Det tar upp till en månad beroende på hur kroppen reagerar. Jag började med en halv tablett och när jag lade av med dom hade jag tagit två om dagen i ungefär 3 månader.