Forumet - Jag och min flickvän får inte ha kontat Hjälp

Jag och min flickvän får inte ha kontat Hjälp

1019 0 17
ok Allt började en morgon i Januari 2010 jag va som vanligt inte klar i huvet och hade på nåt konstigt sätt bestämt mig för att hacka min flickväns msn. och det gjorde jag dum som jag var så talar jag om det för min flickvän i mobilen direkt efter och skapar värsta kaoset. då jag var livrädd så frågade hennes morsa om jag kommer slå min flickvän när hon och jag bor ihop. och dum som jag var sa jag ja och sen började allt gå åt skogen. Först sa min flickväns föräldrar till henne att hon inte får ha kontakt med mig för att jag är farlig + att vi inte heller får höras av på Msn telefon Etc. så det gick bra ett tag vi kunde höras av på mobilen men det var när hon inte var hemma när hon var i skolan och när hon var ute med sin hund. men så en dag så när jag och mion flickvän pratade i mobilen så tog hennes morsa ifrån henne mobilen när hon kom hem och skickade ett sms där det stod.

(Jag vill inte ha mer kontakt med dig messa eller ring aldrig mig igen)

Jag blev såklart Jätte Lessen men fick dan efter i skolan reda på från min flickvän att det inte var hon utan hennes morsa som skickade smset till mig. så nu får ja och min flikvän inte höras av på msn mobil eller telefon bara för att jag gjorde det det enda sättet vi kan hålla kontakten på det är genom internet för vi båda är medlemmar på 2 sidor på internet där vi håller kontakten.

så hur ska jag göra för att allt ska bli bra igen [cry] behövert världigt mycket tips och råd [sad]

Spana också in:

Åtta:

Heh. Jag har inga sådana skrupler. [blush]


Märker det... är man en f***a så [rolleyes]
Dold text: [blush]

OnT till trådskaparen:
Sluta bete dig som ett svin och tänk innan du gör något framöver.
Be henne och hennes föräldrar om ursäkt och mena det, så får du förhoppningsvis träffa henne utan att behöva smyga med det så som ni gör.
Jesper93:

då jag var livrädd så frågade hennes morsa om jag kommer slå min flickvän när hon och jag bor ihop. och dum som jag var sa jag ja och sen började allt gå åt skogen.


Är huvudet dumt får kroppen lida.

Har faktiskt inte någon medkänsla alls med dig, men möjligen lite med flickan. Å andra sidan är det nog lika bra för henne, så hon kan få en pojkvän som inte beter sig som ett cepe.