Forumet - jag och min pojkvän har gjort slut

jag och min pojkvän har gjort slut

6033 0 43
usch vad jobbigt [love]
Nja, jag vet inte hur jag tog mig igenom det, jag bara gjorde det. Efter ett tag insåg jag bara att det egentligen var bäst att vi gick åt olika håll.
Hitta på kul saker med kompisarna, mina vänner tog ut mig på en massa olika äventyr för att göra mig glad. Kom att bli en av mina bästa somrar pga dem.

Spana också in:

Hej fina du! [love]
Har varit i din situation 2 gånger, då jag varit riktigt förkrossad.
Jag ska säga dig en sak, i början kommer det kännas så himla jobbigt och allt kommer kännas värdelöst.
Så ja. I början känns det alltid jobbigast, men det blir bättre, det lovar jag. Försök att radera bilder, sms, konversationer mellan er 2, allt för att inte tänka på han. Försök prata ut om händelsen med en vän du litar på, och umgås bara med folk som får dig glad.
Lyssna inte på "depp låtar" hur mycket du än vill, för det hjälper inte ett skit!

Och vad du än gör. Gå inte efter ditt ex, och försök få tillbaka han. För om han gjort slut med dig, så har han. Hans förlust. Vill han ha tillbaka dig får han ta modet att säga det.
Lycka till! [smile]
Grät som fan, har endast gråtit så mycket vid ett annat tillfälle och detta var värre, kunde sedan inte sova på natten förrän framåt morgonen när jag stoppade in hörlurar och lyssnade på radio, antar att det jagade bort tankarna. Just den månaden minns jag väldigt vagt, den passerade som något slags dis. Såg till att umgås med människor och sådär för att fortsätta leva och för att tänka på annat. Så småningom, genom umgänge, fester och tid hade jag förpassat henne till en annan del av hjärnan, inte glömd och fullständigt oförändrade känslor, men det tar inte upp hela mitt medvetande, som det gjorde förut när varje tanke gick långsammare eftersom den alltid slutade med, eller tog en omväg runt, henne. Kan fortfarande inte titta på bilder på henne för länge utan att få ett minisammanbrott.

För ögonblicket känner jag mig dock rätt tillfreds, vilket väl är bra. Har lärt känna väldigt bra människor som följd ändå.

Kanske inte var så glatt som du hoppades på.
Åh, jisses vad tråkigt att höra! [sad] Jag vet ingenting om er relation, men jag vet att det är sjukt jobbigt när man precis gjort slut. Glöm inte bort att det är okej att må dåligt, känn inte att du måste komma över honom med en gång. Gråt, gnäll, var så deppig och ledsen du behöver vara. Ju mer du bearbetar det desto mer kommer du förstå det och kunna hantera det, och tillslut övergår det i en slags lättnad.

Efter regn kommer solsken, kom ihåg det! Det går över. [smile]

Kram!
har blivit dumpad 2 ggr, men var egentligen bara en gång som var jobbig längre än 2 dagar.

Tror ej jag löste det särskilt bra alls. Tog ett år för mig att komma över honom osv. Men ah, det enda man kan göra är att tillåta sig vara ledsen och försöka tvinga sig själv att inte bara sitta hemma och deppa utan ta sig ut och träffa folk och försöka ha roligt (menar ej att du måste göra detta nu, men ah, efter någon vecka bör du göra detta om det ej kommer naturligt).

Sen måste du intala dig själv att det kommer gå över och du kommer bli glad igen. Det finns huuuuuuuuur många människor som helst som upplevt att ett förhållande tagit slut och som intalar sig själva att de aldrig kommer bli lyckliga igen, och sen efter ett tag så kommer de på att de hade fel.
Man måste påminna sig om att känslorna man har inte är unika och att de därmed kommer gå över precis som alla andras gör.

Hoppas det känns bättre snart Lars! [love]
det är jobbigt och det får det vara! tillåt dig själv att vara ledsen; gråt, skrik, var arg och förbannad. omge dig själv med stöttande människor men se till att även ha egentid. lovar att det kommer kännas bättre med tiden om du låter dig själv bearbeta det. en dag i taget.

kram på dig lounge!!! [love] (är pendu om du inte redan visste)