Forumet - Jag orkar inte längre...

Jag orkar inte längre...

371 1 6
Hej.

Jag är en tjej på 18 år som nyss blivit förälskad i en kille.
Jag, min bästa vän och han går i samma aktivitet, så vi tre träffas några gånger i veckan.
Jag och killen träffades första gången för ett halvår sedan, och vi blev bra vänner snabbt, men jag har börjat att få känslor de senaste veckorna.
Problemet är att han gillar min bästa vän, men hon har redan pojkvän.
Jag fick reda på detta för några dagar sedan, och det gjorde ont att få reda på det.
Så helt enkelt; Jag gillar en kille, men han gillar en annan som redan har en kille, och den tjejen råkar att vara min bästa kompis.

Jag är oskuld, och eftersom att jag aldrig har haft en kille innan, så är jag okysst och har då ingen erfarenhet inom dessa områden.

Det känns som om att det är något med mig som inte stämmer, för att oftast när vi träffar nya killar som börjar på våran aktivitet, så är det alltid henne de blir intresserade av. Jag fattar inte. Visserligen är hon mer social och kanske flörtar automatiskt eller vafan hon nu gör.

Jag behövde skriva av mig, men ge mig tips eller något också, jag vill fortfarande vara vän med killen, men ändå försöka att komma över han. Vad borde jag göra? Ingen som helst erfarenhet, som sagt.
Oh, låter inget vidare. Men fråga om han någon gång vill hitta på något på fritiden. Kan ju vara att ta en kaffe och bulle på stan, kolla på film eller vad som helst i princip.

Fortsätt med detta och gå inte för snabbt framåt. Om han verkar trivas med dig så försök att föra det ett steg framåt. [smile]
Straholic:

Oh, låter inget vidare. Men fråga om han någon gång vill hitta på något på fritiden. Kan ju vara att ta en kaffe och bulle på stan, kolla på film eller vad som helst i princip.Fortsätt med detta och gå för snabbt framåt. Om han verkar trivas med dig så försök att föra det ett steg framåt.


Men blir det inte typ, pinsamt? Eller jag har aldrig bestämt träff med någon kille innan, så vet inte... :/
Men jag ska tänka på det, någon gång måste vara första gången :)

Spana också in: