Forumet - Jag pallar inte längre

Jag pallar inte längre

2277 0 48
Jag pallar inte längre! Mina föräldrar skriker hela tiden. Typ nyss min mamma kom till mig och började att skrika som...jävul ee tbx och kan du nån gång dö? Det e bara vi som e hemma just nu. Så hon passade på att skrika och slå mig hur länge som helst. ja okej..efter att hon skrek på mig så började hon att slå mig på huvudet och örfilar.
Min pappa hjälper inte heller så mkt. För 10 år sen så sa att han skulle köpa en säng till mig men nu efter 10 år så har jag fortfarande ingen säng. Det enda han säger att det finns ingen plats. Båda mina bröder har egna säng, syrran har säng och båda mina föräldrar har säng så det e bara jag som inte har en säng.. Min pappa slår och skriker oxå.. Min mamma säger till mig bland annat hora, cp,tönt,idiot,handikapp,hoppas du dör,du e ingen nytta av, vrf kom du hem?.... Asså jag PALLAR inte med det här jag vill bara HÄRIFRÅN!
ps.i skolan fejkar jag att jag e glad bland kompisar åh så..

Spana också in:

pink_lover:

jag e förrvirad. vissa dagar e dom trevliga och andra dagar e dom..ja du vet..dom slår mig


Att du anmäler din mamma behöver betyda att du inte vill ha något med henne att göra eller så, men det är fel av henne att slå det. Det bästa och mest rättvisa sättet att markera det på är att anmäla henne.
Jag förstår att din mamma kan ha bra sidor också, som du gillar. Men hon gör fortfarande fel när hon slår dig.
pink_lover:

har jag fortfarande ingen säng


pink_lover:

slå mig


pink_lover:

Min pappa slår och skriker oxå..


Låter fruktansvärt. Att inte ha en så basic grej som en säng är enligt mig direkt kränkande - det hör ju liksom till att man har en egen säng att sova i. Var sover du nu?
Tycker du ska berätta för skolkuratorn. Skolan kan kontakta soc och se till att du får det bättre hemma, eller att du får bo nån annanstans.
Panda:

Men dethär är ju största trollet på UM?
I alla fall kungen av överdrifter.


Känner du henne?

pink_lovar: Jag tycker absolut att du ska anmäla din mamma. Din pappa också om det är båda som slår dig. Det är hemskt att du fejkar i skolan, mår dåligt själv bara av att läsa det.[sad] Det kan bli bättre, du måste tro på det. Du anmäler dina föräldar även för DERAS skull. Jag vill tror inte att de vill slå dig EGENTLIGEN, men hur som helst för du dem en tjänst genom att anmäla dem (eller om det bara är din mamma). Men viktigast av allt är att du ger DIG SJÄLV en chans. Det må hända att du kan fejka duktigt i skolan och bland kompisar, men det kommer aldrig ALDRIG bli bättre om du inte gör något åt det här. Snälla, gör det. Ta hand om dig![love]
Jag ser att vissa har skrivit anmäla. Det e så att jag har berättat om detta för två av mina kompisar. Ena kompisen tycker att hon har det värre så hon bryr inte om mig så mkt och andra kompisen tkr att jag överdriver. Hon tkr att jag ska vara tyst,inte svära,inte bråka och lyssna. Hon bara typ..."misshandel?? hemma?? är du dum??"
asså...jag ångrar grovt att jag sa det till dom.. Jag tänkte anmäla med min kompis tills hon skrev ja...
Jag vill inte att det ska gå rykte i skolan om att mina föräldrar slår mig. Det vill jag verkligen inte...
Jag vill inte chocka dom eller att dom ska fråga mig massa frågor som då kurator och såna gör. Jag kan inte snacka med en kurator eller en psykolog om hur det e hemma. Jag trodde att mina kompisar skulle stödja mig men tydligen hände inte det. Men jag vill inte heller göra hela min familj ledsna för att jag anmäler dom... jag vet inte vad jag ska göra. Ja jag vet att det e olagligt men dom har goda sidor med men jag vet inte vad jag ska tro..
dansanattenlång:

Du kan lika gärna strunta i att kommentera, tycker jag.


Du kan strunta i att vara så seriös. Gå och var seriös ikapp med beatrice ask eller någon likvärdig person istället.

pink_lover:

Jag vill inte att det ska gå rykte i skolan om att mina föräldrar slår mig. Det vill jag verkligen inte...


Och det skulle ju verkligen inte vara kul. Det skulle ju ge en bild av dig som en jävla mes som inte vågar stå på sig och anmäla (inte för att jag påstår något annat direkt).

pink_lover:

Jag kan inte snacka med en kurator eller en psykolog om hur det e hemma.


För att mamma och pappa blir arg, eller vad?
Panda:

Hade du också kunnat göra


Nej. För jag var seriös.pink_lover:

jag vill inte heller göra hela min familj ledsna för att jag anmäler dom..


Förstår det, men du måste tänka på DIG nu. Snälla gör det?Bakric:

Du kan strunta i att vara så seriös.


Det tänker jag inte sluta med. Jag svarar seriöst på ett seriöst inlägg.