Forumet - Jag ska flytta till annan stad men vill inte lämna honom

Jag ska flytta till annan stad men vill inte lämna honom

526 0 3
Hej alla! Jag har nyligen i princip blivit tillsammans med en kille som betyder verkligen allt. Problemet är bara att han är ett år yngre än mig, och jag har precis gått ut gymnaiet och han ska börja trean. Det är bara det att jag ska söka till universitetet nu och troligtvis börja i vår i Stockholm. Han går i skola i Göteborgs-området så en bra bits avstånd. Nu bor vi relativt nära så avstånd är inget problem för tillfället. Hur hade ni gjort i min situation? Är ju trots allt bara ett halvår tills jag ska börja där i så fall och längre än så är jag säker på att det kommer vara mellan honom och mig. Vill verkligen börja i vår, men vill inte lämna honom, och framförallt inte bo typ 50 mil från varandra:/ hade ni valt kärleken före eller följt era drömmar om att läsa vidare? redan sån otrolig ångest även om jag inte vet om det kommer vara då men utgår från det. 

Oliviaduottar: Hej alla! Jag har nyligen i princip blivit tillsammans med en kille som betyder verkligen allt. Problemet är bara att han är ett år yngre än mig, och jag har precis gått ut gymnaiet och han ska börja trean. Det är bara det att jag ska söka till universitetet nu och troligtvis börja i vår i Stockholm. Han går i skola i Göteborgs-området så en bra bits avstånd. Nu bor vi relativt nära så avstånd är inget problem för tillfället. Hur hade ni gjort i min situation? Är ju trots allt bara ett halvår tills jag ska börja där i så fall och längre än så är jag säker på att det kommer vara mellan honom och mig. Vill verkligen börja i vår, men vill inte lämna honom, och framförallt inte bo typ 50 mil från varandra:/ hade ni valt kärleken före eller följt era drömmar om att läsa vidare? redan sån otrolig ångest även om jag inte vet om det kommer vara då men utgår från det. 

Absolut följ din dröm & plugga. Av erfarenhet långdistans förhållande funkar ej men ni kan förbli bästa vänner. Lycka till med studier.