Forumet - Jag ska nog bli vegan ändå

Jag ska nog bli vegan ändå

1010 1 41

Eller jag vet inte, kanske. *ångest* Matlagning har inte varit så kul som nu när jag börjat äta kött, men samtidigt är det nasty och fel, brottas varje dag med detta. Min sambo är köttätare och det roligaste vi gör på dagarna är att laga mat ihop, skulle kännas hemskt att förlora det.

Spana också in:


höna: Du behöver ju inte benämna det, börja är mer veganskt/vegetariskt bara, å om du vill äta animaliskt någon dag så gör det, tror det är bättre faktiskt
Men det gör vi redan.

böghög: whoops missade inlägg1

ni kan väl laga vegetariskt tsm
Han är 1st mycket kräsen person, skulle vi äta sådant han gillar (d.v.s. inga bönor/baljväxter o.s.v.) skulle vi avlida inom ungefär 2 månader.

höna: Jag älskar att laga mat och jag äter ej kött, det behöver ju inte va tråkigt bara för att inte kött ingår
Jag vet, har varit veg. i massor med år innan, men menade att det skulle vara sjukt tråkigt att laga två olika måltider, äta olika o.s.v. Jag och mitt ex gjorde detta och det var inte alls lika kul.

Man kan faktiskt laga superduper gott krubb utan kött. Sen blir det svårare utan ägg, mjölkprodukter osv men man kan ändå göra redigt gott krubb utan kött. Brukar göra dendära spenatsoppan med svamp i, och macka. Göör gottigt även om det låter lite sådär :P
    Nästan allt kan man göra gott bara man tillagar det rätt och så att det passar ihop med resten av måltiden.