Forumet - Jag ska nog förtidsrösta på S&D på Onsdag.

Jag ska nog förtidsrösta på S&D på Onsdag.

8501 1 59
Rent värderingsmässigt så är jag närmast Fi, problemet är att man i Fi helt enkelt är för EU kritiska (eller neutrala), när jag är extremt EU-positiv. Då känns S&D bäst för mig, då man åtminstone har en mer progressiv vision för EU. Så det blir nog att jag förtidsröstar på S&D, eller Socialdemokraterna vilket är det parti som är ansluten till den gruppen i EU. Några andra som ska rösta på dom? 

Spana också in:


32g94FPaqw9WKHL0KH2L5dLMIW3Osx: Rent värderingsmässigt så är jag närmast Fi, problemet är att man i Fi helt enkelt är för EU kritiska (eller neutrala), när jag är extremt EU-positiv. Då känns S&D bäst för mig, då man åtminstone har en mer progressiv vision för EU. Så det blir nog att jag förtidsröstar på S&D, eller Socialdemokraterna vilket är det parti som är ansluten till den gruppen i EU. Några andra som ska rösta på dom? 
Innan du röstar på vansinnet FI bör du läsa denna artikeln:
http://www.svt.se/opinion/feministiskt-initiativ-slipper-kritisk-granskning
Är man vänster men gillar EU (väldigt konstig ståndpunkt då EU är ett högerprojekt i grunden som gjort mer för att knäcka arbetarrörelsen och förstöra arbetsrätten i Sverige än vad Moderaterna kunnat drömma om) så är nog sossarna bäst att rösta på ja. De verkar ju dessutom bli största grupp i Europaparlamentet för första gången, tidigare har de konservativa varit störst. Jag funderade faktiskt på att taktikrösta på dem p.g.a. det senare, men blir V istället. Deras grupp går också framåt och kan bli tredje störst, och de kommer ju rösta för allt bra sossarna är för och mot de dåliga grejer sossarna är för (t.ex. frihandelsavtal).

Rödingajäveln: Är man vänster men gillar EU (väldigt konstig ståndpunkt då EU är ett högerprojekt i grunden som gjort mer för att knäcka arbetarrörelsen och förstöra arbetsrätten i Sverige än vad Moderaterna kunnat drömma om) så är nog sossarna bäst att rösta på ja. De verkar ju dessutom bli största grupp i Europaparlamentet för första gången, tidigare har de konservativa varit störst. Jag funderade faktiskt på att taktikrösta på dem p.g.a. det senare, men blir V istället. Deras grupp går också framåt och kan bli tredje störst, och de kommer ju rösta för allt bra sossarna är för och mot de dåliga grejer sossarna är för (t.ex. frihandelsavtal).
Som vänster så bör man isf också vara emot nationen. Jag tycker EU är bättre än nationen helt klart. Sedan att EPP har varit störst i EU Parlamentet historiskt sätt är bara att beklaga. 

NiklasW:
Nej. Jag röstar för Sverige, för nationerna, för självbestämmande, för demokratin, för folkvilja och mot EU. Jag röstar på SD.
Jag röstar för ökad demokrati i EU. Självbestämmande? Är det inte SD som säger att etablissemanget inte bryr sig om vad medborgarna tycker vad gäller invandring ect? Är det inte så att SDare säger ofta att Sverige är extremt i EU sammanhang? För mig går din position inte alls ihop. Även om SD har 50 % av rösterna i Sverige, så kommer det inte leda till en påtagit minskad invandring. Det är ju bara att titta på hur SvP gnäller på hur SD blir mer och mer invandringsliberala...