Forumet - Jag ska skapa en isolatråd varje månad, så att hon inte glöms bort.

Jag ska skapa en isolatråd varje månad, så att hon inte glöms bort.

10803 3 140

Spana också in:


mynona:
Nej, jag bevakar denna tråd och den signalerade massor med fler nya inlägg än vad som finns här. 
Jag skrev ETT inlägg som jag raderade.. skulle posta länk hit i diskussionstråden till frankie, men råkade posta det inlägget här ist.. hade väl iofs inte gjort ngn skillnad eller varit ännu bättre då vi faktiskt kan diskutera det här utan att gå allt för OT, tror jag. jaja, var det fler än 1 borttaget inlägg alltså?? 

gillar att du prenumererar på tråd1 Hjärta


mynona:
Jag som blev utslängd ur facebookgruppen oskyldigt anklagad och dömd för att vara du...
Ja.. om jag var du.. Eller rättare sagt om du var jag... då hade du seriöst suttit i ett mörkt rum smidandes på hämndplaner och lyssnat till sjukt deppig, spöklik ambient musik. 

Du borde avsky mig. Det gör du säkert med all rätt där inne även om du gärna inte uttrycker det, fint! 

S3ON: jaja, var det fler än 1 borttaget inlägg alltså??
Fick meddelande om 8 inlägg =S

S3ON: gillar att du prenumererar på tråd1
Har rätt att hålla mig uppdaterad om den här affären!Icke!


S3ON: Ja.. om jag var du.. Eller rättare sagt om du var jag... då hade du seriöst suttit i ett mörkt rum smidandes på hämndplaner och lyssnat till sjukt deppig, spöklik ambient musik. 

Du borde avsky mig. Det gör du säkert med all rätt där inne även om du gärna inte uttrycker det, fint!
Du steg ej fram när stackars arma um-mynona dömdes för ditt brottGråter
Men, om jag alls förebrår någon så är det väl snarare dem, vilket de nu var, som utgick ifrån att jag var skyldig trots att jag inte ens kände till ett skvatt om hela det här schabraket, vare sig tråden på facebook eller tråden på Um visste jag ett dugg om förrän jag helt plötsligt av en slump märkte att jag inte längre var medlem i gruppenTardig Kändes inte bra att dömas utan att man kände till vad som hade hänt, att man hade dömts, och för vad. Det var dock tydligen fler än jag som slängdes ut på samma vis så det var väl inte så personligt som det annars hade varit dock, och det är ju öfver nu. det var inte bra och kändes inte bra, men de som gjorde mest fel när det gällde just den saken var väl snarare dom vilka det nu var som tog det beslutet och inte du.

mynona: Du steg ej fram när stackars arma um-mynona dömdes för ditt brott
Men, om jag alls förebrår någon så är det väl snarare dem, vilket de nu var, som utgick ifrån att jag var skyldig trots att jag inte ens kände till ett skvatt om hela det här schabraket, vare sig tråden på facebook eller tråden på Um visste jag ett dugg om förrän jag helt plötsligt av en slump märkte att jag inte längre var medlem i gruppen Kändes inte bra att dömas utan att man kände till vad som hade hänt, att man hade dömts, och för vad. Det var dock tydligen fler än jag som slängdes ut på samma vis så det var väl inte så personligt som det annars hade varit dock, och det är ju öfver nu.
Fattar inte varför de inte har straffat mig än? Steg ju fram för att jag var redo att ta straffet, hade ingen aning om att de hade kickat dig ens. :(( De kanske såg erkännandet som tillräckligt brave? 

  
mynona: men de som gjorde mest fel när det gällde just den saken var väl snarare dom vilka det nu var som tog det beslutet och inte du.
De har också ett ansvar, ja.. Självklart! Fattar ej vad de hade att gå på ens.. De kan ju knappast ha diskuterat fram beslutet ens. :S

Jag kanske anar en viss person där som handlade dumt och impulsivt när hen fick chansen. Gråter