Forumet - jag skrev på skype att jag inte ville!!!

jag skrev på skype att jag inte ville!!!

909 0 8

Spana också in:


AddeGranberg: Du sa ifrån, tycker jag var bra gjort. Sjukt omoget att säga upp vänskapen för en sån sak.
du förstå inte hon var min endaste bästis...... vad skulle du göra om du blev lämnad ensam??????



Cutenessoverload: Du kommer hitta några andra kompisar som kommer respektera vad du vill och under livets gång kommer du mista några kompisar men du kommer även hitta nya. Thats life.
men jag gillar henne jätte mycket bara att jag inte vill vara med på sex nu... varför vill honn inte vara min bästis längre bara för det??

Two Pink Cupcakes: du förstå inte hon var min endaste bästis...... vad skulle du göra om du blev lämnad ensam??????
Jag hade en kompis som var min bästis men vi gled i från varandra (vi är fortfarande kompisar men inte alls så som vi var förut) Så jag började söka mig till personer jag ALDRIG i hela mitt liv skulle tro jag skulle kunna vara kompisar med. Så nu har jag den bästaste kompisen ever som aldrig dömer mig och som jag kan snacka allt med och som jag till och med sa min hemligaste hemlis som ingen utan jag (och den den handlade om) vet om. Jag skulle aldrig kunnat sagt det till min exbff pga hon var för dömande. Nu har jag så roligt jag aldrig kunnat haft med den andra tjejen och jag har till och med träffar nya kompisar som är sjukt lika mig och dem förstår mig.

Two Pink Cupcakes: men jag gillar henne jätte mycket bara att jag inte vill vara med på sex nu... varför vill honn inte vara min bästis längre bara för det??
Du kommer hitta någon annan som betyder mer för dig. Liksom om du är 13 så är det ju helt fel att någon ska tvinga på dig sex. Hon är väl allmänt omogen och om du väntar och ser kanske hon "tar tillbaka dig" för att hon kanske blev sur av någon konstig anledning O.o