Forumet - jag skulle

jag skulle

683 1 15
bli lycklig om nån skulle vilja ta en titt på mina låtar och ge feedback (:
Det är endast för skojjs skull jag gjort dem. Mer som ett sätt att uttrycka sig på. Man mår faktiskt bättre av det :3


...har alltid hatat min röst så seriös "feedback" på den skulle uppskattas. fast rösten är ju lite tillgjord och låter inte helt så på riktigt. menmen

Spana också in:

S3ON:

aldrig hört en tjej rappa förut, tror jag.. Kan ligga något i det, det passar män bäst liksom. [blush]


Nej. Det gör det inte. Lyssna på Keny Arkana och Genesis Be.
Eller vad fan. Lyssna på hela the illest female rapper vol 1. [no-no] Kom tillbaka och säg att det passar män bäst sedan. Dold text: Menar inte att det passar kvinnoröster bättre, menar bara att det är en dum generallisering att säga att det passar män bäst.
tack för alla svar!! :D

oatsreuvaue:

rätt mysigt sätt att rappa på :◊
det låter ändå rätt naturligt så det låter äkta,


tack så mkt :3

Dan_the_ironman:

MKT FINT Å TÄNKVÄRT


tack du [cute]

Ensamvargen:

Gillade ej texten så mycket. Typ ingen finess i den. Men, nice röst hehe. Om det skulle gå lite snabbare till bättre beat så skulle jag älskat.


Skönt att rösten låter helt ok iaf :D
Får testa med lite snabbare beats och se om jag finner någon ny känsla där. tack för feedbacken :P

vet att jag inte har någon bra rappteknik och texten är bara lite kladd som blivit skrivet. Men skönt att höra att det inte är helt åt skogen iaf [y]

Nintendos BFF:

du är duktig på piano iaf,


pfft...freebeat [cute]
Snyggt, tyckte om den. Vissa av rimmen är kanske lite klumpiga men du har ett ok flöde ändå. Rytmiskt är det rätt nice. Sen tror jag att jag skulle bli mer övertygad om du rappade med lite mer..ja, övertygelse, attityd. Helt enkelt höj rösten lite för nu jävlar!!

Texten är rätt välskriven och vad du vill få fram märks tydligt. Det är ett tungt tema du sjunger om. Däremot tror jag att du ska akta dig lite för att skriva klichéer som t.ex. krossade hjärtan och tårar och sår.

Ofta kan det vara mer effektfullt att använda sig av omskrivningar för att beskriva det man vill få fram. Det kan få lyssnaren att tänka efter och verkligen ta till sig det du rappar om.
Som exempel skulle du kunna beskriva en situation eller ett händelseförlopp och på så sätt få fram den känsla du är ute efter.

Jag tycker att du ska fortsätta på sammma bana för det du gör är häftigt.