Forumet - Jag skulle vilja adressera den vinklade svenska medierapporteringen gällande Sverigedemokraterna

Jag skulle vilja adressera den vinklade svenska medierapporteringen gällande Sverigedemokraterna

2007 0 16

Spana också in:


time: Ursäkta min morgontrötthet, men jag förstår inte din rubrik i sammanhanget, kan du förklara vad du menade lite bättre?
Den är sarkastiskt avsedd. Sverigedemokrater har en tendens att klaga på att de och deras parti porträtteras på ett undermåligt och partiskt vis i den patologiskt osakliga svenska medierapporteringen. Därav länk till BBC-klipp.

det hära med invandring och brott stämmer.

det är sant att ca 90% av alla brott begås av svenskar. det är också sant att invandrare procentuellt (för deras grupp) begår brott i större utsträckning än svenskar. det beror främst på arbetslöshet och utbildning. långt utbildade och arbetslösa är överrepresenterade. på samma sätt som pensionärer begår mest snatterier procentuellt (alltså inte till antalet)


time: Det här var så trevligt att få höra, det sticker ut särskilt mycket idag då jag kikade i sexdagboken tidigare imorse och läste diverse uttalanden om hur kvinnor behöver män för att tänka/handla.
Likaledes trevligt att kunna sätta silverkant på en annars bedrövlig tillvaro. Knegaren plus  Knegartroll är väl dock inte så mycket att bry sig om, men förstår att det sticker ändå, dessutom representerar det väl någon sorts bubblande köksbordssexism som ändå är relativt utbredd.