Forumet - Jag står inför en stor utmaning

Jag står inför en stor utmaning

952 0 36
Hej, kära medmänniskor! [smile]

Jag har tänkt att i denna tråd beskriva hur det går för mig att hålla uppe med runkandet under en tid.

Detta för att jag får dåligt samvete över hur mkt jag runkar och att jag ibland kollar på porr vilket är sjukt onödigt med tanke på att jag har flickvän och allt. Vi har dock inte så mycket sex men hon brukar runka av mig kanske en-två gånger i veckan (bor inte ihop).

Utmaningen är alltså den att jag ska sluta hysterirunka. Ofta gör jag det flera gånger per dag, och oftast rätt länge dessutom. Det ska jag ändra på nu.

Denna tråd har jag startat för min EGEN skull för att det ska underlätta för mig. Orkar inte direkt starta en blogg om det så det fick bli en tråd istället. Varje gång jag blir kåt har jag nämligen tänkt gå in här och påminna mig om min utmaning. Jag ska banne mig klara av det.. [smile]

Spana också in:

Åtta:

Lol. Vad är poängen?

"Jag tror att jag ska sluta duscha, för det är så skönt att jag gör det minst en gång om dagen."

"Jag ska nog sluta prata med människor jag finner intressanta, för annars kanske jag börjar prata med dem varje dag."

[rolleyes]


Hoppas ditt "skrattar ut högt" fast på engelska var ett trevligt skratt. Kul att jag kunde bjuda dig på en bra start på dagen! [cheers]

Bra försök till liknelser också. Med betoning på försök.

Ja, poängen är att jag ska sluta runka själv hela tiden och lita på att min tjej tillfredställer mig tillräckligt ofta. Då njuter jag fruktansvärt mkt mer då hon väl gör det..

Dessutom för egen del har jag spårat ur vad gäller runkandet och ibland hållt på flera timmar per dag. Jag vill fylla dagen med annat än att runka och kolla på porr..

Till ämnet: Jag vaknade med ett fett morgonstånd, men lät det helt enkelt vila ut även om det var lockande att dra en härlig morgonrunk. Än så länge går det bra.