Forumet - Jag suger på fotboll.....

Jag suger på fotboll.....

1208 0 10
Hej!  Det är så att jag gillar fotboll och jag kämpar för att vara bra men det blir jag inte!  Jag är så dålig på fotboll det är jag jätte ledsen för.. Min dröm är att bli proffs på fotboll Men det kommer jag nog aldrig bli O.O Och jag går på fotbolls träningar  men jag går inte längre för jag var så dålig och har dålig självförtroande och idag när jag övade på fotboll på fri tid så var det 2 killar som kollade på mig och fnissade Förvirrad 

Spana också in:

Tycker att du skall fortsätta då du nu verkligen vill bli bra och du tycker att det är roligt! Försök att samla ihop ett gäng utanför dom officiella träningarna så att ni är en grupp som passar ihop och har roligt. Då kommer man automatiskt bli bättre, ett lag/vänner som är bekvämt kommer fungera hur bra som helst. Ditt officiella lag kanske är bra redan nu, vad vet jag. Men somsagt, det är till att träna sig, finna vad man kan göra bättre hela tiden.


Eller Kung Fu. Galen

Xuzkie: Tycker att du skall fortsätta då du nu verkligen vill bli bra och du tycker att det är roligt! Försök att samla ihop ett gäng utanför dom officiella träningarna så att ni är en grupp som passar ihop och har roligt. Då kommer man automatiskt bli bättre, ett lag/vänner som är bekvämt kommer fungera hur bra som helst. Ditt officiella lag kanske är bra redan nu, vad vet jag. Men somsagt, det är till att träna sig, finna vad man kan göra bättre hela tiden.


Eller Kung Fu. Galen

Gahahaha skön video xD