Forumet - jag tänkte på en sak.

jag tänkte på en sak.

7944 0 50
Exotic H: du verka smart! men hur förvarar man liket utan att det ruttnar bort? kan man spraya på nått medel som på frukt så dom håller längre?
ett kylrum känns ju rätt praktiskt om man vill hänge sig åt den här verksamheten på heltid, men problemet då är väl att liken inte blir lika mjuka och kelvänliga som när de är varma. balsamering kanske också hade funkat om man inte är överkänslig för kontakteksem av otrevliga kemikalier och så. nekrofilen i gabrielle wittkops bok har inte tillgång till sådana lyxer utan är tvungen att hantera liken som konsumtionsvaror med begränsad hållbarhet. vid en tidpunkt har han hand om en flicka som är så vacker att han inte kan förmå sig att göra sig av med henne trots att kroppen efter hand börjar förruttna kraftigt. sen följer en sexscen där liket börjar kaskadspy mitt i akten eftersom övertrycket i kroppen leder till att kroppsvätskorna flyr ut genom alla tillgängliga öppningar. fan vad den är bra, den boken.

durga: sen följer en sexscen där liket börjar kaskadspy mitt i akten eftersom övertrycket i kroppen leder till att kroppsvätskorna flyr ut genom alla tillgängliga öppningar. fan vad den är bra, den boken.
Låter onekligen läsvärt, särskilt om man är lagd åt det morbida hållet och fascineras av extrema perversioner! Är beskrivningarna så detaljerade och övertygande att man får kväljningar?
Feberyra: Låter onekligen läsvärt, särskilt om man är lagd åt det morbida hållet och fascineras av extrema perversioner! Är beskrivningarna så detaljerade och övertygande att man får kväljningar?
nej, inte alls. eller, beskrivningarna är detaljerade, men ganska raka och direkta så det är mest roande och makabert, inte unk-runkigt. det som är besvärande för vissa är väl i så fall att huvudpersonen är en ganska sympatisk snubbe. lite olycklig bara.

Spana också in:

Nekrfiler måste inte nödvändigtvis mörda sina sexpartners, många gräver upp lik från kyrkogårdar och liknande. Vad gäller själva sexet  så måste inte nödvändigtvis tjejen vara våt när hon blir penetrerad, dock kan det göra väldigt ont om hon är torr. Dock spelar tjejens smärta mindre roll i detta sammanhang. 

durga: ett kylrum känns ju rätt praktiskt om man vill hänge sig åt den här verksamheten på heltid, men problemet då är väl att liken inte blir lika mjuka och kelvänliga som när de är varma. balsamering kanske också hade funkat om man inte är överkänslig för kontakteksem av otrevliga kemikalier och så. nekrofilen i gabrielle wittkops bok har inte tillgång till sådana lyxer utan är tvungen att hantera liken som konsumtionsvaror med begränsad hållbarhet. vid en tidpunkt har han hand om en flicka som är så vacker att han inte kan förmå sig att göra sig av med henne trots att kroppen efter hand börjar förruttna kraftigt. sen följer en sexscen där liket börjar kaskadspy mitt i akten eftersom övertrycket i kroppen leder till att kroppsvätskorna flyr ut genom alla tillgängliga öppningar. fan vad den är bra, den boken.
man kan stoppa upp människor väl? bevara dom som man gör med djur? hur går det till vet du det?ANONYMÉS: Nekrfiler måste inte nödvändigtvis mörda sina sexpartners, många gräver upp lik från kyrkogårdar och liknande. Vad gäller själva sexet  så måste inte nödvändigtvis tjejen vara våt när hon blir penetrerad, dock kan det göra väldigt ont om hon är torr. Dock spelar tjejens smärta mindre roll i detta sammanhang. 
men hur kan tjejen känna smärta när hon är död? och känner inte nekrofilen också någon smärta?
Exotic H: man kan stoppa upp människor väl? bevara dom som man gör med djur? hur går det till vet du det?
jovisst, men då bevarar man inte liket utan man klär helt enkelt bara huden på en stomme i ett annat material som inte ruttnar. uppstoppade djur består av hud/skinn/fjäll/päls som behandlats kemiskt för att inte förstöras plus en inre form. man skulle kanske kunna göra det med människor om man monterar huden på en knulldocka, men det blir ju mer eller mindre läder av kroppen så det är väl inte riktigt samma känsla som ett färskt exemplar.