Forumet - Jag träffade idolfolket idag ;D

Jag träffade idolfolket idag ;D

548 0 19
Ohyes, ni läste rätt. Jag råkar ju gå i en rätt ball skola, så då kom det liksom kändisar dit. [cool] Höhö, nämen Idol-folket kom dit och skulle spela in nåt skit. Jag gick ner för en trappa och så plötsligt står LARS där och ser lite småförvirrad ut. Jag dog lite grand. (= jag sprang runt som en idiot och talade om för alla jag träffade vem jag hade sett) Sen försvann han, jag gick runt och gjorde annat, sen fick jag höra att alla var där, och så gick jag och en polare uppåt (hade ändå lektion där sen), och så voilà - där satt några. Typ de där jag inte riktigt vet namnen på för att jag inte tycker sådär jättemycket om dem. Men vi chillade runt där ett tag. SEN KOMMER LARS UT!!!!!!!! <3 tillsammans med Johan, Lou Lou och några fler.

Till slut satt vi där och snackade lite med dem, jag kramade Johan och jag och Lars sa hej till varandra. JAG ÄR KÄR I LARS. Nej men bara lite. Höhö.

Ja. För er som finner Idol-folket väääldigt häftiga: tji fick ni & sug på den karamellen. För er andra: Höhö asså jag är inte så jävla idol-kåt, jag gillar bara Lars. Men det var ju ändå lite coolt. VISST?

PARTY! [bigcheers][party]

Spana också in:

Dightkuz:

Sedan när anses dem vara "kändisar"?


Hela begreppet kändis kommer väl troligtvis ifrån ordet KÄND, vilket innebär att man alltså är känd. Och eftersom att en klar majoritet av alla som gick förbi visste vilka det var som satt där vill jag nog kalla dem kända. Så öh ja, ungefär sen de gick med i idol och folk började få koll på dem. [wink]