Forumet - Jag tror att årets påskkärringar blev skrämda :(

Jag tror att årets påskkärringar blev skrämda :(

192 0 24
Jag är lite ledsen över vilket spektakel det blev med årets påskkärringar.
Två små icke utklädda flickor ringde på och ville ha godis.
När jag bjöd dem på äpplen och nötter, då vi saknade godis, smet min hund ut genom dörren, varpå den yngre flickan ryggade tillbaka. Han är rädd för rädda barn så då skällde han på henne och kissa på sig.
Jag tror dessutom jag råkade visa brösten när jag föste in honom i lägenheten igen och sa till flickorna att "Han är inte farlig, han blir bara rädd för du blev rädd".
Den äldre flickan tog den yngre i handen. Båda stirrande vettskrämt framför sig. Jag förstod att de inte trodde mig. Jag uppmanade dem att ta en näve nötter till men det ville de inte.
[sad]
Nu är jag ledsen över att jag inte gav barnen en bättre påskupplevelse. Stackars barn!

Fast det var nästan rätt åt dem. De var inte ens utklädda. Jävla tiggarungar. Egentligen borde jag bett dem komma tillbaka när de hade ork nog att anstränga sig lite!

Har ni haft några rädda barn hos er?

Spana också in:

lillaigel1:

stackars barn.


Visst är det hemskt :(
Men om jag var barn så skulle jag inte glömma den konstiga tjejen i blått hår som bjöd på äpplen, hade en hund som kissa på sig och visa pattarna. Har kanske gett dem ett minne för livet! Och det är ju stort med tanke på att jag bara träffade dem i en minut!
isola:

Sen kom det tydligen någon annan, som bara hade lämnat en avrivet liten pappersbit där det med blyerts önskades glad påsk. Det var lite snålt tycker jag.


Amen de här skitungarna hade ju inte ens påskkärringkläder på sig! Att ens tänka tanken att få ett kort av dem var långt borta :( Du borde vara tacksam!
Jag ångrar så att jag inte bad dem sluta vara så snåla och sedan smälla igen dörren.
framtidstron lever:

Kanske 6 och 8-9 kanske.
Minns knappt. Svårt att uppskatta barns ålder.
Det är ju kul att klä ut sig till påskkärring! Varför gör de inte det?


De kanske inte fick eller hade några lämpliga kläder, men de borde ha hustlat till sig sådant på något vis kan man ju tycka!
Åh hade alltid så roligt när jag var påskkärring. Fast jag har nog bara gått till okända en gång med en kompis, och då skämdes jag.
framtidstron lever:

rätt åt dem


Så dåligt att ungarna nte ens orkade ha på sig ett huckle elller rödmålade kinder, så jobbigt äre väl inte att klä ut sig?

när jag var liten målade jag alltid kort som jag gav, även om jag inte fick något godis. sa att jag inte behövde få något och önskade de en glad påsk[y]

såg inte ens några påskkärringar här i år..[cry]
Hjärtlös:

Så dåligt att ungarna nte ens orkade ha på sig ett huckle elller rödmålade kinder, så jobbigt äre väl inte att klä ut sig?


Eller hur!


Hjärtlös:

när jag var liten målade jag alltid kort som jag gav, även om jag inte fick något godis. sa att jag inte behövde få något och önskade de en glad påsk


Jag med. Och jag hade fina kläder på mig och hade korten i en korg. Ibland hade jag även en kvast.
Det är så det ska gå till.