Forumet - Jag tror jag är gravid. eller? hjälp!!

Jag tror jag är gravid. eller? hjälp!!

2601 0 7
hej! Jag är 17 år och hade oskyddat sex för två helger sedan.  Glömde ta dagen efterpiller och nu är mina bröst så himla ömma. Jag har läst om tidiga tecken o de ståe ju bla illamående, kissar ofta osv.. allt detta har jag! dick står det på alla sidor att de kommer runt vecka 6 och ja hade ju sex för två veckor sedan....  Är det för tidigt för att göra ett graviditetstest?  
Jag är för rädd. Har lehat o gråtit hela kvällen.... vad fan ska jag göra.. 
Min mens är inte regelbunden utan brukar komma mellan slutet av månaden och framåt tills den 7 typ.HJÄLP MIG JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA! Får panik

Inga kommentarer

Senast ändrad 28 Nov 2013, 23:52 av villintesägamittnamn
Tråden har 7 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Vi kan omöjligt veta om du är gravid. Det bästa för dig är att göra ett graviditetstest, det kan du göra gratis på närmsta ungdomsmottagning. Jag har flera gånger inbillat mig att jag varit gravid, både när jag haft skyddat och oskyddat sex, då jag känt av symptom, inte fått mens osv. Men det har aldrig stämt. Så kroppen kan luras, bli inte orolig nu i onödan förrän du vet säkert hur det ligger till. 

hejsan allihopa!

Jag behöver råd.

det är såhär, i måndags fick jag en ovanlig känsla i kroppen som sa mig att jag va gravid jag valde att lyssna på min kropp då jag inte har kännt denna känsla innan och blev fundersam.

 

jag gjorde ett gravtest som visade ett väldigt svagt plus.. jag blev mot förväntan väldigt glad.

ska tillägga att jag har kopparspiral sedan i sommras. har haft regelbunden mens runt den 14de varje månad fram tills nov, då hade jag mens 3 gånger! så känns lite märkligt att jag skulle vara gravid. ialla fall gjorde jag 2 test till som visade en aning svagre plus..

har kännt mig lite illamående då o då, men inga andra riktiga symptom på graviditet..

har haft lite stickningar längst ner på magen och som sagt kännt denna känsla som jag aldrig kännt innan.. vad tror ni, är jag gravid?