Forumet - Jag tror jag har en stalker!

Jag tror jag har en stalker!

7409 0 72
Ja, en silverfärgad Saab har stått utanför min bostad i 3 veckor nu..

Dessutom stod den parkerad utanför Ica Maxi under tiden jag var där i morse.. [surprised]

Finns det något jag kan göra för att få ut en identitet eller dylikt??

Är en polisanmälan på sin plats eller är jag bara paranoid och inbillar mig??

Spana också in:

Homer:

Bor du i en villa eller i en lägenhet?


Helleboríne:

lägenhet..


Homer:

Och när ni bor vid varandra så är det ju inte konstigt att ni handlar i samma affär.


Men i 3 veckor har bilen stått här utanför! Jag har bott här i 3 år och har stenkoll på vilka andra som bor i huset, vilka bilar de äger osv.. Att ingen bil är registrerad på det reg-nummret, säger det dig inget!? Den är fejk-reggad av en anledning?!

Ringde polisen nyligen, de skulle skicka ett par poliser till den angivna platsen där bilen står, blir intressant att se vad som händer nu! Står spänd intill fönstret med darrande ben!
Helleboríne:

Men i 3 veckor har bilen stått här utanför! Jag har bott här i 3 år och har stenkoll på vilka andra som bor i huset, vilka bilar de äger osv.. Att ingen bil är registrerad på det reg-nummret, säger det dig inget!? Den är fejk-reggad av en anledning?! Ringde polisen nyligen, de skulle skicka ett par poliser till den angivna platsen där bilen står, blir intressant att se vad som händer nu! Står spänd intill fönstret med darrande ben!


Ja att den inte är något reg-nummer lät ju lite konstigt faktiskt. Det var bra att du ringde polisen.

Men det kanske bara är någon som har flyttat in i närheten?
Kan meddela er om att poliserna nu har beslagtagit bilen som var STULEN!! :(

Men den misstänkte tjuven & i mitt fall stalkern är på fri fot! :'(

Hur skall jag nu inatt kunna sova efter det som inträffat?? Kanske hen kommer på besök här och bryter sig in när jag sover?? Usch vad creepy, kommer sitta darrandes vid TVin hela natten nu.. :(
Blivande_japan:

har du ens s1 människan?


Nej.. Hen är ett spöke.. Det är ju det som gör det hela så obehagligt!! Hade det varit en människa hade jag känt mig lugnare.. Men nu börjar jag liksom oroa mig för att det är ett väsen!

Ja, jag tror seriöst på sådant! Jag hade en ond moster som hatade mig.. hon dog för dryga 5 år sedan.. Är detta henne?! Är hon här för att skrämma skräcken ur mig? Har spöket i avsikt att avlida mig? [cry]


finns det någon här på forumet som kan kommunicera med andar?
Dan_the_ironman:

Och vad är det som talar för att det inte bara var någon unge i området som snott en bil snarare än att någon stalkar dig?


Har hört med grannar och sådär, gamlingarna uppe på vårning 5 har stenkoll på bilar och allt som rör sig på gatorna nedanför, de har inte sett till bilen här då jag inte har varit hemma.. [shake]
isola:

Skickade de ut en patrull typ på en gång för att du sade att en bil stått utanför ditt hus och sedan vid ica när du varit där?
Det var snällt. Bra gärning du gjorde nu iaf, kanske får bilägaren tillbaka sin bil nu och blir jätteglad.


Jo, jag sade att jag hade sökt efter dens ägare via transportstyrelsen men inte funnit någon på numret... skulle tro att det var det som väkte polisernas intresse i fallet.. Inte om jag är stalkad eller ej.. Ja, kul för ägaren osv.. Men detta hjälper ju inte mig, stalkern är fortfarande på fri fot.. [sad]isola:

men hallå väsen stjäl inte bilar för att stalka folk de kan väl bara flyga in i din lägenhet och titta på dig från första parkett i soffan


Men moster vill förmodligen vävka fler känslor, det har hon ju verkligen lyckats med.. [sad]