Forumet - Jag tror min vän inte gillar mig längre

Jag tror min vän inte gillar mig längre

186 1 1
Jag har en kompis i min klass och enligt honom så är jag hans vän också. 

I Torsdags så hände det en grej som jag trodde att han blev arg för men när jag frågade honom om det så sa han att det var lugnt och att han inte va arg.

Sen försökte jag förklara vad det var som hände (från min synvinkel) men han har inte öppnat en enda Snap jag har skickat, inte heller den där jag försökte förklara mig själv (säger man så?)

Nu har det gått ungefär två dagar och jag har skickat en snap där jag ber honom att "Snälla svara", det var ungefär vid 12-tiden igår, Fredag. Idag skickade jag en snap där jag undrade om han har stängt av sina notiser eller vad det är som händer.

Han gjorde så här för-förra helgen också och han sa att det berodde på att han hade hamnat i bråk med några andra på Snap oxch jag sa till honom att jag finns där om han vill prata.

Jag är orolig för att han inte tycker om mig längre och jag har redan sumpat en annan vänskap i år med en jättefin tjej som jag betedde mig illa mot och jag vill inte förlora en till vän.

Spana också in:

Är han inte rädd då? Eller har svårt och lita? Även om du känner du förlorar nån, så kanske det är mer han som har förlorat? Det behöver inte vara att han inte gillar dig utan att han bara tar avstånd eller en paus. Försök uppmuntra dig så bäst det går <3 
Jag känner lite jobbigt med två vänner jag har som säger jag betytt mest för dem men det tynger ner mig att de litar så mycket på mig fast jag bara vart med dem tre fyra gånger. Så undrar jag hur de andra människorna vart.