Forumet - Jag undrar följande:

Jag undrar följande:

790 1 14
Beror på. Låter det ofta rinna av, eller typ smäller igen en dörr. Venne. Eller är bitsk. Dock brukar jag inte låta det gå ut över andra, fast har märkt att det kanske det gör ibland på um, eller har gjort. Många får nog ut sin ilska här. Försöker komma på när jag blev irriterad sist, jo det var idag när jag inte kunde laga lunch pga människa som skulle lägga ut grejer över hela golvet. Jag fick ut ilskan genom att trampa på ett papper innan han tagit upp det, när han var klar alltså. Det var ett fodralpapper bara, så inget skadades. Sen sade jag att jag måste ut pga orkar inte med den jävla fläkten/värmegrejen som var för att torka väggspackel som gjorde mig _galen_. Ja. Det var det. Nu låter det som bara den dock. Jävla <hsf<sf<sf<fu< låter det. är hungrig också. Vill baka men kan inte gå och handla eftersom jag måste vara hemma med åbäket.

Spana också in:

beror på hur arg jag är. men har nån riktigt riktigt gåt mig på nerverna och bara fortsätter låter jag allt gå ut över den personen.
mindre arg och irriterad så smäller jag i dörrar. annars håller jag igen. jag går därifrån vill inte säga något som kommer såra den andre och som jag kommer ångra att jag sagt.
Tenderar f¨utlopp för min aggressivitet i träningen, vilken ironiskt nog förmodligen är upphovet till stora delar av den. Annars kan jag tänkas kasta något som tål att kastas eller slå rakt ut i luften. Blir jag arg på människor här utbrister jag något okvädningsord.