Forumet - Jag utmanar er...

Jag utmanar er...

500 0 1
...på den största utmaningen här på Um.
Jag kan visa min awesome streetdance till alla låtar av flipsyde, och slår vad att ni inte kan mima bättre än min manager till dessa. Endast jag godkänner om ni har vunnit utmaningen.
Denna utmaningen och uppvisningen sker endast för de som möter mig irl, nångång i livet.
Jag har också andra utmaningar som jag tror att ni inte kommer klara av bättre än mig på. Då det är jag som är den största utmaningen av alla dessa utmaningar.
Här kommer min första utmaning:
Jag utmanar er på att ni inte kan cykla på enhjuling, dribbla med basketbollen och pricka den rätt i korgen. Då min dröm är att bli cirkusartist. Utmaningen tar slut nästa måndag, midnatt.
När jag har valt ut den största vinnaren utan att ge någon som helst en förklaring och omdöme varför den har vunnit, så får ni nästa utmaning av mig också fortsätter forumsleken i all oändlighet. Den slutar endast existera när någon har besegrat mig, och möjligtvis hittat ett sätt att döda mitt skelett på. Jag kan avslöja att jag redan har avslöjat min svagaste punkt inför någon här på Um, men det kommer aldrig att bli en utmaning för er att komma på vem denna Ummare kan vara. Så forumsleken dör först när han har dödat mig. På ett snällt sätt. 

Lycka till med utmaningen med att cykla på era eller någon annans enhjuling, obs att alla tricks jag nämnde måste vara med. Då det kommer ett ännu svårare tricks på nästa utmaning med enhjuling. För att jag skall kunna uppnå min dröm att bli cirkusartist. (Jag lägger alltid ut mina talanger i slutet av varje utmaningar, so dont panic and start compete me).