Forumet - Jag väger för mycket :''(

Jag väger för mycket :''(

2270 0 71
Hallå. bästa sättet att gå ner i vikt? jag väger förmycket. jag väger 42 kg ._. och är 1.60 lång. jag känner mig inte som alla andra. alla är så söta och smala utom jag ;'( jag är bara ett litet fetto och jag ööh.. orkar inte med mer. jag måste göra något år de!

Spana också in:

xMissJossex:

Hell_man: Vad dillar du om? Ditt BMI ligger på 16.4!! Du är undernärd

Allt under 19 i BMI är normalt att betrakta som undervikt


tja... jag .. hmmhm.. men jag väger förmycket ändå :'( jag tycker bara det!


Men snälla lilla barn, du väger inte för mycket! du måste inse det.. om du fortsätter såhär så kommer du ju se ut som ett skelett sen och hur fint är det? o.O jag dessutom är det finare att va lite mullig (vilket jag inte tror att du är.) än att vara smal som en sticka! :D
Tveea:

och jag tycker absolut inte att du ska göra ngt åt det, för jag tror, nej jag vet, att det spelar ingen roll om man är smal elr lite knubbig elr tjock, bara man är sig själv! :')


Det spelar stor roll.

Förresten, fattar du verkligen inte att det är en fejkanvändare?
xMissJossex:

tja... jag .. hmmhm.. men jag väger förmycket ändå :'( jag tycker bara det!


xMissJossex:

men jag väger förmycket ändå :'( jag tycker bara det!


Du har en ätstörning, och en förvrängd kroppsuppfattning, vad du tycker och känner om din kropp och vikt är inte verklighetsbaserat. Du är egentligen väldigt, väldigt, väldigt smal, rentav hälsovådligt smal.

Du inbillar dig bara att du skulle vara tjockare än andra, du är däremot mycket, mycket smalare än de flesta tjejer i din ålder.

Ta till dig vad jag skrivit nu, för helvete.