Forumet - Jag vägrar ge mitt barn grönsaker och frukt!

Jag vägrar ge mitt barn grönsaker och frukt!

212 0 13
Det spelar ingen roll vad andra säger, jag äter inte äckliga grönsaker och frukt och kommer inte att tillåta mitt barn att äta det heller. Bara tanken att tugga på något som legat i jord, bland maskar, bakterier och skit (!!!) får det att vända sig i magen på mig. Samma med frukt. Den är så långt från sitt ursprung som den kan vara. All frukt som säljs är manipulerad och saknar värde. Vitaminer finns att köpa på apoteket så det finns ingen anledning att äta skit.

Jag kommer att låta barnet veta precis hur äckligt det är och tror inte att barnet kommer att vilja stoppa bajsmat i munnen. Det enda som oroar mig är omgivningen som säkert kommer försöka stoppa i mitt barn äckliga potatisar och vidriga jordgubbar. Hur ska jag få dem att förstå att det faktiskt är mitt barn och mitt beslut?

Spana också in:

Yankee:

För så är ju alla amerikanare [rolleyes]


klart inte men om du är så jävla kåt på amerikanare så klandrar du ju hellre mig att jag har så jävla fel. Sen så är det enklare att säga amerikanare pga. att det finns så mycket folk där. Känner en skit söt tjej från Washington och en till tjej från Kalifornien

Btw typ 60% av världens seriemördare kommer från Usa[cute]