Forumet - Jag var otrogen, vad ska jag göra?

Jag var otrogen, vad ska jag göra?

6231 0 49
Jag var otrogen mot min pojkvän i lördags när jag var på klassfest. Min kille är världens snällaste, oftast i alla fall. Han är helt perfekt, så jag undrar varför jag gjorde såhär?

Jag hade inte druckit mer än ett par öl på klassfesten och hela klassen hade börjat gå hem förutom jag som låg kvar i soffan för jag orkade inte röra mig. Så tillslut var det bara denna killen som hade festen kvar, och jag då.

Han sätter sig bredvid mig och helt plötsligt börjar han kyssa mig.
- Jag har pojkvän, säger jag och lutar mig bakåt.
- Men jag gillar dig, säger han, jag vill ha dig.
På något vis blir jag otroligt med ryckt av hans ord och vi sitter och kysser varandra i flera timmar och han frågar om inte jag kan stanna över natten, nej, säger jag, jag måste hem. Vi kysser varandra hejdå, och vi lovar varandra att inte säga det som hänt till någon men vi ska fortsätta att träffas.

Nu har jag enormt mycket skuld känslor och vet inte vad jag ska göra, ska jag säga det till min pojkvän? (vi har varit tillsammans i en månad, lite mer kanske) Eller ska jag vara tyst och låta det gå, för jag vet inte om jag gillar killen i min klass heller, för han är så otroligt snäll och snygg, typ perfekt kille..... suck hur ska jag göra? Kan man vara med två stycken om man är kär i båda två, när man är 17 år?

tumblr_l9bkmsql5I1qdlvj3o1_400_large.jpg

Spana också in:

Svineri, att du ens vågar göra något sådant och sedan att fråga om du ska säga det till han?

Var smart och säg det till han, det blir bara antingen bättre eller sämre... och det här är något man måste säga.

Precis som övregubbe sa, om du ska spela spelet håll dig till reglerna.

Och varför ens känna sig ryckd om man har kille?

Du borde göra slut och sälja dig istället.