Forumet - Jag vet inte

Jag vet inte

601 0 25
Jag och min pojkvän har vart ihop i strax över två år, och jag trivs verkligen med honom. Han är underbar på alla sätt och vis. Men nu har vi "dött" ganska ordentligt på väldigt kort tid. Det värsta problemet för mig är att vi ALDRIG har sex, alltså.. otroligt sällan, och då menar jag inte bara själva "kuk-i-fittan"-grejen utan över huvud taget. Vi rör knappt varandra. Sex är otroligt viktigt för mig och jag har därför försökt prata med honom om det, han mumlade någonting och sa att det skulle nog bli bättre. Detta var en månad sen och efter det har vi pippat EN gång. Jag har funderat en del på det där med "öppet förhållande", och undrar lite om det skulle kunna vara en idé för ett par där ena parten tycker att det är livsviktigt medans den andra inte bryr sig om det.

Någon som vet hur det är, eller har lust att ge mig någe tips? [smile]
SilentScream:

Nä, jävla kuksugarluder.


Inte vara så hård nu... [zzz]
Men du har delvis rätt. Öppet förhållande tror jag bara är dumt. Försök å prata mer om de å säg att det är jätte viktigt för dig. Annars får du nog dumpa han om du tycker sex är så viktigt för jag tycker inte han ska behöva stå ut med att du går runt å har sex med andra. Fast han kanske inte bryr sig. va vet jag?

Spana också in:

Anarkandi:

Hoppades du på att bli det? Redan i mammas mage? :O

Tvillingar är det näst coolaste tecknet, vetu. :o


Nej, nu när du sa att du skulle bli sexmissbrukare så hoppades jag på att du också var tvilling eftersom jag vill det! Kåt hela tiden ftw.

Pfft. Det är banne mig det tråkigaste tecknet.