Forumet - Jag vet inte varför jag mår SÅHÄR dåligt

Jag vet inte varför jag mår SÅHÄR dåligt

2030 0 32
Jag vet inte varför jag mår dåligt. Eller ioförsig har jag nyss blivit riktigt sviken av en kille. Men jag har försökt att bara lämna allt som hänt bakom mig och skita i honom.

Jag har nyss börjat gymnasiet. Jag har vänner där. Jag har en familj fast jag känner mig på nåt sätt "kränkt" av dom ibland. Jag är yngsta syskonet av fyra stycken. Jag har skilda föräldrar och flyttar alltså varje vecka mellan dom.

Just nu känner jag bara en stor klump i magen. Kan inte känna mig glad längre. Dessutom bantar jag nu, har gjort det till och från i några månader. Så jag äter inte så mycket på dagarna.

Borde jag prata med nån eller tror ni det kommer lösa sig snart? Vill inte må dåligt längre [sad]
carpediems:

Eller ioförsig har jag nyss blivit riktigt sviken av en kille.


det där kommer att släppa, personligen var jag bitter en hel sommar.

carpediems:

Jag har nyss börjat gymnasiet. Jag har vänner där.


det kommer förhoppningsvis utvecklas ännu mer och din glädje kommer att öka

carpediems:

Dessutom bantar jag nu


man blir piggare och inte lika nedstämd av mat, iaf jag.

carpediems:

på nåt sätt "kränkt" av dom ibland


utveckla!

retis slutsats: det kommer bli bättre, de två första grejerna kommer antagligen att bli bättre. och den tredje kan du reglera nu. det ser ljust ut helt klart [y]

Spana också in:

x_marty:

Hur kommer det sig att du känner dig kränkt av din egen familj till att börja med? Jag är säker på att det går över, när vardagen börjar flyta på som vanligt igen.


Alla driver med mig fast det går hela tiden över gränsen. Ingen lyssnar på mig och vad jag än gör så verkar det vara fel. Jag blir inte slagen eller något sånt. Men det är tillräckligt jobbigt. Vissa dagar kan det kännas bra, men vissa inte :/

Joo vi får hoppas på det iaf.
retstickan:

det där kommer att släppa, personligen var jag bitter en hel sommar.


Det har gått upp och ner med honom sen april :/ men nu har han verkligen svikit mig rejält så har bestämt att glömma han totalt!

retstickan:

utveckla!


Läs svaret över!

retstickan:

retis slutsats: det kommer bli bättre, de två första grejerna kommer antagligen att bli bättre. och den tredje kan du reglera nu. det ser ljust ut helt klart


tack för uppmuntran! [smile]
Matproblem är en större orsak till att folk är deppiga än man tror. Fast en av de största orsakerna till att man ofta inte äter är just att man är deppig redan innan. Men att strunta i maten gör det inte bättre direkt.

Ät lite god mat, sätt dig vid www.ungdomar.se och prata lite med oss. Vi älskar dig, glöm inte det. Du är älskad [love]
Cornucopia:

Du kanske kunde träna på att ryta till när de trampar ner dig?


jo ioförsig. men när jag väl gör det så får jag oftast en känga tillbaka och då blir det bara värre. men ska iallafall försöka säga till när det går för långt. Tack för tipset eller vad man ska säga.
carpediems:

jo ioförsig. men när jag väl gör det så får jag oftast en känga tillbaka och då blir det bara värre.


Känner igen mig i det där, men det kan vara värt att pröva. Mycket möjligt att de inte ser det mönster du beskriver, och om du gör dem medvetna om det så kanske situationen kan ändras. En annan strategi vore att snacka med dem direkt istället.

carpediems:

Tack för tipset eller vad man ska säga.


Varsågod, eller vad man ska säga. [cheers]