Forumet - Jag vill älska honom.

Jag vill älska honom.

597 1 2
Hej, jag har ett problem.
Har chattat med en kille i min ålder (15)
från Australien och han är en helt underbar person, vet att han länge haft en crush på mig. Grejen är, jag har aldrig upplevt sexuell eller romantisk attraktion. Aldrig.

Vi träffades på Discord i en Voice Channel och snackade extremt länge, hade jättekul med honom. Då visste jag inte att han hade planerat på att ta sitt liv efter den konversationen, men på något sätt så höll jag honom vid liv, berättade för mig idag att direkt när jag gick in i chattrummet blev han nervös. Något klickade. Är inte så bekväm med online dating då jag haft dålig erfarenhet med det, så när han frågade ut mig så sade jag nej. Det har gått några månader sedan dess, och vi har planerat på att träffas om några år då han planerar att flytta till Danmark. Förhoppningsvis så ändras något när vi träffas.

Han är allt en människa kan begära; Trevlig individ som är öppen för det mesta, låter ej sina åsikter komma i vägen för nya vänskaper. (Det viktigaste är att han kan laga mat!) Får skuldkänslor då jag vill kunna besvara hans känslor, men jag känner ingenting. Ingenting överhuvudtaget. Men jag vill!

Har ingen aning vad jag ska göra, som sagt. Kan tänka mig ett liv med honom, han är värd det. Men om det är falsk kärlek, är det fel? Är det orättvist mot honom? Vi känner varandra mycket väl, och han stödjer mig och min kamp mot min egna kropp (Är icke-binär). Kan se en framtid med honom, även om jag är extremt ung.

Ingen aning om vad jag nyss skrev, ville bara få ut mina tankar.