Forumet - Jag vill återuppleva "runkkompis" minnen. Verkar inte gå :(

Jag vill återuppleva "runkkompis" minnen. Verkar inte gå :(

3811 0 27
Jag är ny här så jag är ingen hejjare på att skriva, men aja, here it goes.
För några år sedan så brukade jag och en vän till mig göra "det vanliga enkla" tillsammans, och testade göra åt varandra.
Men jag vill ju uppleva detta igen, liksom testa sånt.
Jag tycker absolut inte om killar som att jag kan bli kär, jag gillar enbart själva "grejjen", eller det vore kul att leka med å testa bara.
Men hur som helst, min vän är inte så pigg på sånt nu och jag vet seriöst inte vad jag ska göra, för jag känner inte direkt att jag vill söka mig till en sida där många kanske är mer seriösa och mer homosexuella.

Vad ska jag göra, jag är helt trött på att hoppas på nåt :P...
Jag (den) ser ju ändå bra ut så jag hoppas att hitta någon som tänker lika bara...

Spana också in:

Jag tror att du kommer ha lite problem med att hitta heterosexuella killar i din ålder som är på att kompisrunka. De finns säkert, men det är kanske inte helt lätt att hitta dem. Om du kikar runt på sidor riktade mot homosexuella har du nog större lycka faktiskt. Du får väl vara tydlig med vad du vill, helt enkelt.
zazz:

bli medlem på QX, där kan du hitta folk som bara vill runka tillsammans, finns väldigt många som bara vill det. Visst dom är homo eller bi men vafan gör det, det är ju bara att säga till dom vad du vill och inte vill nåt annat.


Tack, jag får väl göra ett försök :).