Forumet - Jag vill att min pojkvän ska vilja ha sex med mig.

Jag vill att min pojkvän ska vilja ha sex med mig.

2584 0 21
Jag är ofta den som säger: "hörru, vore det inte lite mysigt om vi hade lite sex va?" Till min pojkvän.
Och han svarar: "jaa... Jag lovar att vi gör det sen. Jag ska bara..."
Det tär såklart lite på mitt självförtroende ibland.
Jag vet ju att han gillar att vara med mig så gott som hela tiden men han verkar liksom osugen en av fem gånger jag ber honom. Sen är det ju också alltid jag som ber om det med. Vill inte heller tjata liksom hahah. Känns ju svindrygt gjort. 
Jag vill bara att han ska vilja ha sex lika ofta som jaag utan att lägga någon press på honom.. what to do?
PS. Jag är tjej.

Spana också in:

Ni har säkert olika driv. Du borde prata med honom på riktigt om hur ofta du vill ha sex och hur ofta han vill ha sex. Det kan vara att han går igenom något och det sänker hans driv. Eller så har ni olika driv. Om det ska vara en dealbreaker eller inte är upp till er. 

Annars får ni också försöka experimentera lite mer, se vad som får igång varandra.
Vi är ju rätt hjärntvättade med de statiska könsrollerna att killar ska vilja ha sex med allt som rör sig medan tjejer ska vara till lags och vara sexuella men inte ha en sexualitet, och det försvårar en massa då det inte ser ut så. Du kan ju prata med honom om att det känns lite jobbigt att du vill oftare än vad han gör men du kan som sagt inte tvinga fram någon genuin vilja. 
Han är helt enkelt inte kåt lika ofta som du är. Det behöver inte handla om dig på något sätt, utan det kan bero på att han alltid haft ganska låg sexlust, mår dåligt just nu, eller någonting annat. Därför är det viktigt att du pratar med honom och får ett svar på det du undrar. Om ni inte pratar med varandra om det här så kommer nog inte erat förhållande att hålla, då sex verkar vara någonting väldigt viktigt för dig för att må bra. Det kan du säga till honom. "Sex är väldigt viktigt för att jag ska må bra i ett förhållande, är det så för dig också?"