Forumet - Jag vill bli mamma nu, nån som känner lika?

Jag vill bli mamma nu, nån som känner lika?

29076 0 289

Spana också in:

jag vill med bli mamma har haft en stark längtan efter det ett tag. Och visst jag har längenhet förhållande sen 1 år tillbakla, jobb och allting.
Men vafan vad händer om nu förhållandet tar slut. Då står jag där ensam jobbandes på ika och det kommer ta sin tid innan man med ett lite barn har råd att läsa vidare. Visst man kan ju både jobba opch plugga men vad får barnet för liv då.? Tänk 3 ggr innan man gör sådana beslut.
Jag har sagt så jag planerar inte att skaffa barn utan käkar mina P-piller men skulle jag trots allt bli gravid så skulle jag inte göra abort.
Jag fick barn när jag var 21 år och jag tycker att JAG var ung!! Det är inte bara kul att ha barn - det kräver också en hel del av dig som mamma. Ett barn är en person du ska uppfostra, ge rätt värderingar och forma till en bra människa. Det är inte lätt alla gånger. Det är ett heltidsjobb som pågår dygnet runt. Att ha lite livserfarenhet kommer du långt med samt att du bör gå klart skolan. Visst kan man fixa det ändå - det finns massor med underbart duktiga unga mammor. Men en grundutbildning är ändå rätt bra att ha och pengar växer ju inte på träd precis... Man vill kunna ge sitt barn allt. Är man 16 år blir det svårt. Har man inte hunnit jobba får man rätt uselt med föräldrapenning. Visst. pengar är inte allt - men underlättar livet om man har dem. Jag tycker att du ska vänta tills du är äldre och vet vad du vill med ditt liv. KRam
Jag hade en period då jag trodde jag ville bli mamma också, var typ 15. Men jag kom över den, kom på att det finns mer jag vill göra innan.
Vänta ett tag, är mitt råd.

Graboid:

Du kan inte på allvar tro att ta hand om småsyskon är samma sak som att ta hand om ens egna barn.


Tror hon menar att hon är mer barnvan, som man blir om man har småsyskon (jag har också). Om man hjälper till och så.
Självfallet är det inte detsamma.