Forumet - jag vill dö

jag vill dö

1391 1 10
Finns alltid ett ljus i tunneln oavsett hur dåligt du mår. Tro mig, jag hade självmordstankar som tack och lov bara varade i cirka 3-4 månader. Snälla tänk inte så, jag lovar det att det kommer ordna sig, det är bara en tidsfråga. Livet är tufft och det finns många jobbiga hinder man stöter på men kom ihåg att allt kommer lösa sig. Om du vill skriva till mig så finns jag här.

Spana också in:


gudenalbin: jag vill dö men vågar ej ta självmord 
tror att alla har det  .. asså jag ska vara ärlig med dig mitt liv är inte så lätt heller men något som kanske kan hjälpa är en video kolla denna     Självmordstankar hur som helst  får också det till och från men jag tänker och lyssnar på denna grabben i videon asså du kommer inte alltid va på samma plats Livet blir bättre snälla alla ni  måste kolla på denna den är guld värd <3
Suicidal och en svår agoni, damn.
Jag har samma sak och problem, har dem fortfarande. Problemet börjar avvikas från mig så jag kan äntligen dö. Om jag får yttra mig utan att någon ungdjävel blir förbannad.
Men iallafall. Jag sover när jag är självmordsbenägen och inte vågar dö, jag är ensam där det inte finns tillgång till självmordsförsök (fönster är tillåten, för jag vet att jag inte kan hoppa från ett fönster, eftersom att jag är rädd för fönster och utsikter. vet inte hur det påverkas, det gör det bara). Försök. Om det inte fungerar så ställer jag alltid upp för dig, no matter what.