Forumet - Jag vill ha barn men hur ska man säga?

Jag vill ha barn men hur ska man säga?

982 0 35
Hej!

Jag vill ha barn men det är så att jag vet att det ändå aldrig kommer att gå när jag är väldigt ung och en planerad graviditet i den här åldern sätter nog skräcken i många.
men ändå har jag en känsla att jag vill ha barn fast jag vet att det inte går och jag tänker inte heller skaffa barn i denna ålder heller.

men för övrigt så har jag en kille och vi har sex 3-4 ggr i veckan fast vi bor inte på samma ställe men oftast när vi träffas och det är alltid nästan oskyddat eller ja, man kan säga alltid oskyddat men då kör vi med avbrutet samlag alltså han drar ut den just innan.
vi har pratat om att jag skulle bli gravid men det har aldrig blivit något riktigt allvarligt prat om det.
men jag tänkte att jag skulle vilja säga till honom om att jag skulle bli gravid att hur jag känner för det. men har som ingenaning hur man ska säga det?
nått tips?[confused]

Spana också in:

Jellybeans:

Jag tror inte att du förlorar något på att vänta.


Jellybeans:

Jag tror inte att du förlorar något på att vänta.


Jellybeans:

Jag tror inte att du förlorar något på att vänta.


Jellybeans:

Jag tror inte att du förlorar något på att vänta.


Jellybeans:

Jag tror inte att du förlorar något på att vänta.

hur gammal är du?
vill du prata så kan du adda mig :) jag hjälper dig gärna :)

[email protected]

kan ni inte sätta er ner och prata om båda verkligen vill ha barn, och om du nu skulle bli gravid, att ni kanske just då sätter er ner och diskuterar om detta. om båda vill och allt känns rätt, då är de inget snack om saken, då klarar ni allt! iaf DU klarar allt! våga tro på dig själv! jag grät i telefonen när jag berättde för min dotters pappa att jag var gravid med henne (förra året) de gick några veckor, sen bestämde jag mig, jag ska inte göra abort! och jag är så lycklig nu som man bara kan bli :D
mianilsson:

hmmm har känt att jag vill ha det väldigt länge men ändå vet jag hela tiden att det funkar verkligen inte...


jag är också grymt sugen på ett barn, fast tänk så här; är det inte bättre du går klart skolan och skaffa dig ett jobb efteråt, sen kan ni skaffa ungar då har du både pengar och du kan försörja ungen och inte ha 2 saker att koncentrera sig på.. [smile]
Prata med varandra. Kan ni inte prata så fundera på om det verkligen är rätt tid att skaffa barn emd din pojkvän. Erat skydd är ju väldigt orsäkert... så han bord eju vara medveten, men de tär de flesta dessvärre inte. Pa aom det innan det sker så ni vet hur ni ställer er till det. Mer ärligt att göra de tnå så han får chansen att ändra sig innan de tär försent.