Forumet - Jag vill ha en dröm!

Jag vill ha en dröm!

254 0 18

Spana också in:

Recall:

Vi ska alltså hitta på vad ditt mål i livet ska bli?


nix, ni ska inspirera mig

Michee:

Min dröm är väl att bli tävlingsgymnast. Jag är alldeles för gammal "egentligen", men jag kämpar på. Har tagit kontakt med lite olika grupper osv.


keep it up! tiden du spenderar tills du uppnår ditt mål är många stunder helt underbar :)
Observator:

text


Inte speciellt seriösa svar men kan kanske fungera som motivation ändå tror jag.

jag har tex en liten dröm om att få jobba i japan i nära relation till spelbranchen där. jag ska börja läsa japanska för den anledningen bland annat.

jag vill känna trevligt folk i usa så att jag kan åka dit ibland och uppleva usa ibland. gärna colorado för att jag tycker om att åka bräda.

jag har funderat på att studera lite ekonomi utomlands, kanske england. jag har också en del tankar på handelshögskolan i sthlm men dom möter en del motstånd i mitt psyke som jag inte har lust att ha när man går i skolan + att det gör så att det inte kvalificeras som en dröm.

jag vill till ibiza eller liknande någon gång i mitt liv o leva det "fria" livet. det kommer att ske innan jag börjar högskolan.

finns fler saker jag tänker mig men detta är bara några.
typ sådana vare jag sökte efter
Recall:

Hade jag tyckt att det var dumt så hade jag sagt det. Jag undrade bara hur du tänkte och du svarade, mer än så är det inte. Du blir arg över något som inte har sagts.


jag blev arg på något som jag tyckte insinuerades i dina inlägg. men om det är lugnt så kan vi istället fokusera på topic =)