Aviseringar
Rensa alla

Jag vill ha sex med min kille hela tiden


Ämnesstartare

Jag har varit tillsammans med min pojkvän i typ tre veckor, och jag fyllde 15 ungefär en vecka efter att vi blev ihop och då ville jag såklart sexdebutera och allt det där med honom.
Grejen är bara det att jag har märkt att jag har blivit lite "beroende" av honom på den punkten, och nu vill jag ha sex med honom jämt och ständigt.
Det kan räcka med att jag ser honom utan tröja eller liknande för att jag ska få ett outhärdligt sug efter sex igen, och jag är typ lite skraj att han kanske börjar tycka att det blir drygt eller nåt.
Jag sover ofta över hos honom och då är det sex för fulla muggar - minst en gång när vi vaknar innan skolan (ofta två, om vi hinner), sen försöker vi hinna hem under nån långrast om vi kan och har sex en eller två gånger då också, och sen på kvällen kan det lätt bli 3-4 gånger till.
Det är oftast jag som tar initiativet till det också, eftersom det är väldigt nytt och spännande för mig - han är två år äldre och har redan haft andra flickvänner innan mig, så han är inte lika nyfiken på samma sätt som jag, även om han hittills inte har klagat eller nåt.
Sen är han en av de "extremt snygga" killarna i min skola, så det påverkar ju såklart också.

Vad brukar killar tycka om sånt här?
Jag har frågat min kille lite i förbifarten och han har sagt att det är lugnt och flinat lite, men jag skulle ändå vilja veta vad ni tror om det här.


   
Citera
Ämnesetiketter