Forumet - JAG VILL INTE BLI HOMOSEXUELL! [cry]

JAG VILL INTE BLI HOMOSEXUELL! [cry]

340 0 37
Alltså... jag har funderat ett tag nu. Eller ah, funderar mycket överlag och har sällan lätt för att hålla fast vid en och samma tanke i mer än nån bråkdels sekund. Och detta faktum skulle kunna leda till flertalet påvisningar om att jag inte tänker över huvud taget och... tja, att det faktiskt är sant ska jag inte sticka under stol med. Men nu har jag tänkt! I cirka två sekunder innan jag började författa det här har jag lyckats tänka på en och samma sak; "Om man kanske skulle ta och bli homosexuell?", tänkte jag. Problemet är ju bara att jag inte tänder på tjejer. Tycker de är rätt jobbiga med sina menssmärtor och ätstörningar och PMS-störningar och personlighetsstörningar osv. Och så GNÄLLER de så in i helvete. Säg EN enda jävla tjej som är PUNK, liksom. Och då snackar vi inte punk som i spikesfulaklädermassagrönögonskuggaochkajal utan mer punk som jag; arbetslössnyltarehataralltochallaälskaralltochallaÄRJÄVLIGTGLADÄNDÅ.

Nu känns det som att jag tappar tråden lite... problemet är väl egentligen att killar blir mer och mer som tjejer, inte bara rent ytligt. Och min första tanke när jag slogs av den tanken var att jag borde bli lesbisk. Men nu när jag tänkt över det känns det mer som om jag har hamnat i en dead end. :( Jag vill inte behöva bli asexuell bara för att världen är så homosexuell. VAD SKA JAG TA MIG TILL?!

Jag är djurvän så zoofili är inte att tänka på :<
Hm... jag förstår inte riktigt vad det är du vill göra eller vad ditt problem är, faktiskt.
Eller så är jag helt borta i skallen av den enkla anledningen att jag helt enkelt är trött.

Sara Hakimi:

"Om man kanske skulle ta och bli homosexuell?", tänkte jag. Problemet är ju bara att jag inte tänder på tjejer.


Om du nu inte tänder på tjejer, vari ligger då ångesten inför att du skulle upptäcka din i det fallet sanna sexualitet?
...och om du i något fall inte skulle tända på killar heller - vari ligger ångesten i så fall - om killar nu i allmänhet är mer som tjejer?

Spana också in:

Sara Hakimi:

Problemet är ju bara att jag inte tänder på tjejer. Tycker de är rätt jobbiga med sina menssmärtor och ätstörningar och PMS-störningar och personlighetsstörningar osv. Och så GNÄLLER de så in i helvete.


en lebb som inte tänder på tjejer.. hur får du ihop det[wink]

Sara Hakimi:

roblemet är väl egentligen att killar blir mer och mer som tjejer, inte bara rent ytligt.


detta gör ju att det blir onödigt att bli ledd
ohYEA_:

saras mamma e homosexuellll


Neeeejjeee. Abdis mamma. De låter bättre; "ABDIS mamma är HOMOSEXUELL! HOMOSEXUELL! HOMOSEXUELL!". Eller... det kanske inte låter så mycket bättre, men vi hade en somaliesnubbe i min förra skola som var smal som en pinne och hade en morsa som var stor som ett betonghus, så han fick höra det rätt ofta. Kanske därför det "låter" bättre.

Nu pissar jag fan på mig. FYI!
Sara Hakimi:

punk som jag; arbetslössnyltarehataralltochallaälskaralltochallaÄRJÄVLIGTGLADÄNDÅ.


!

De finns, de är rätt få. Två såndana tjejer vet jag, de går i min skola.

fast jag fattarinte
Sara Hakimi:

problemet är väl egentligen att killar blir mer och mer som tjejer, inte bara rent ytligt.


va.