Forumet - jag vill inte leva

jag vill inte leva

2031 0 46
Vill inte leva längre. Det ända jag gör är att misslyckas hela tiden. jag gör ingen nytta här på jorden. Jag har gått om 2 år i gymnasium, har bytt gymnasium 2 gånger. och nu i den tredje skolan får jag nästan ingen kontakt med dem i min klass. jag brukar oftast gå för mig själv. jag har social fobi. vi ska praktisera nu i två veckor och jag har jätte mycket ångest inför det. går och psykolog men hon har berättat massa saker för mina föräldrar och det är jätte jobbigt. jag går också hos en läkare men vågar inte säga sanningen till honom. det kommer ju gå till mina föräldrar antar jag. Jag orkar inte leva så här. jag tror inte att nån kommer att kunna hjälpa mig. Jag önskar att jag bara fick dö. Jag gör ändå ingen nytta. och varför skulle jag ens försöka det blir ändå misslyckat och jag faller tillbaka till ledsamheten igen. att försöka vara glad och positiv har ingen mening för mig. vad ska jag göra? det finns inget slut.
Förr eller senare så kommer livet att le mot dig också, vet att det är jobbigt i dagsläget, men att önska livet ur sig själv är ingen lösning. Tänk snarare på konsekvenserna (dvs nära och kära som drabbas), "hand in there" så löser det sig med tiden. Gäller bara att vara stark.

Vet inte vad mer man kan skrivar, behöver du någon att prata med finns jag tillgänglig via PM.

Spana också in:

Vad är det hemska med att dina föräldrar får veta allt?

Prata med psykologen och läkaren om det istället för att dölja det för att få den hjälpen du behöver istället för att ge upp såhär tidigt.

Det går att minska den sociala fobin bara man vågar kämpa och håller ut