Forumet - Jag vill klaga.. Och fråga.

Jag vill klaga.. Och fråga.

297 0 88
Om du är en kille under 16 bör du ej läsa.Frågan är längst ner och jag blev mest nöjd med det näst sista "Jag stör mig på"-stycket så läs det och besvara min fråga :)

Jag stör mig på egocentriska människor, iallafal just nu.
Det jag stör mig mest på är killar -.- särskilt de unga exemplaren, de är så korkade, ibland, att man börjar undra om de utvecklas eller inte.
Förlåt men det är vad jag tycker.

Jag stör mig på utbildning, jag har ingen djävla aning om vilken djävla linje jag ska välja -.- jag vet inte om jag klarar högskola/universitet och det jag däremot vet är att jag verkligen inte kommer orka i ca 10 år till.

Jag stör mig på föräldrar och orkar inte förklara varför för det tjänar inget tillllllllllll.

Jag stör mig på lärare som ger lågt betyg ebart för att de haft en dålig dag eller för att de helt enkelt är svartsjuka/avundsjuka. Tro mig, det händer.

Jag stör mig på människor som är rädda för att säga något, och nu menar jag inte BLYGA (hehe bara för att jag är ibland) utan de som är rädda, som typ tror att de blir nedslagna för att de säger något. Jag menar kom igen, det är en åsikt ni vill få fram.
Aja det där var något dåligt att klaga på kom jag på.


Åh, jag tror jag bör skriva det här i forumet klotter.. Men aja jag orkar inte ändra så jag ska ställa en fråga efter att ha klagat LITE (osäker) till :)

Umm.. Juste! Vet ni varför killar, i min ålder, stör mig? Jo, för att de är omogna, de vet inte vad det vill och de är så djävla osäkra men låtsas vara säkra. Seriöst, jag har inte mött en kille i min ålder som vart säker på sig själv. Fyfan, de är dåliga förlorare -.- och tror att de kan behandla någon hur de vill.. Åh.. Och det värsta är att när man vill ha de vågar man inte satsa för de är så omogna att man vet att det aldrig kommer funka. Ett förhållande med någon så omogen kan inte vara i mer än några månader. Det kan men det händer inte ofta. Och då måste man vänta på de i ÅR OCH DA'R men det pallas inte, verkligen inte. Så då får man ta den smällen, för man är en naiv/godtrogen tjej, och bli sårad.
Men jaja, vad gör det? Mycket.

Aja, någon som mött en säker kille på 15 år? Som skulle kunna tänkas ha ett seriöst förhållande som varar i över 60 år? (dålig fråga för jag vet svaret[tired])[smile]

Spana också in:

detberorpå:

Umm.. Juste! vet ni varför killar, i min ålder, stör mig? Jo, för att de är omogna, de vet inte vad det vill och de är så djävla osäkra men låtsas vara säkra. Seriöst, jag har inte mött en kille i min ålder som vart säker på sig själv. Fyfan, de är dåliga förlorare


Är man i puberteten händer det jävligt mycket, så det är väl klart fan att man är osäker? Och ja, ifall du inte visste det din korkade brudjävel så mognar oftast killar senare än tjejer, men detta får vi igen senare då vi får högre lön än vad ni får. Just det, subba