Forumet - jag vill odla mitt kvinnohat

jag vill odla mitt kvinnohat

11059 0 121

Spana också in:

Sterd:

Det är väl bara att umgås lite med tjejer ibland irl, snacka med lite tjejer ibland på nätet och kanske gå ut på krogen ibland så kommer kvinnohatet stadigt krypande.


jag vet, och det funkar för mig också.

Sterd:

Behöver du böcker för det?


egentligen inte, men jag vill liksom inte utsätta mig för sittkissare längre. när man inte gjort det på ett tag så får man för sig att de inte är så farliga och det blir bara värre och värre ju längre man är utan, då tänker jag att en skön bokhylla fylld med beskrivningar om deras ondska kanske kan hjälpa mig att uppehålla mitt kvinnohat UTAN att jag behöver komma i kontakt med dom.
mörknäs:

UTAN att jag behöver komma i kontakt med dom.


Men då tror jag relation&samlevnad-forum funkar alldeles utmärkt! Jag brukar bli fly förbannad när jag läser såna. Sex-forum kan också funka, tjejer trycker ju in så mycket penis så man mår illa, också bra grejer att odla kvinnohat med!
Sterd:

Men då tror jag relation&samlevnad-forum funkar alldeles utmärkt! Jag brukar bli fly förbannad när jag läser såna. Sex-forum kan också funka, tjejer trycker ju in så mycket penis så man mår illa, också bra grejer att odla kvinnohat med!


men kvinnor i textform är ju av just den anledning nästan lika illa som kvinnor personligen. mitt långsiktiga mål är att helt avveckla min kontakt med sittkissarna, och de allra hemskaste exemplen på dessa kan man ju faktiskt hitta på internet.
mörknäs:

så få som jag kan komma undan med.


Det är inte så att den här plötsliga aversionen mot kvinnor grundar sig i vad jag läste i en annan tråd om ditt förhållande med en tjej som inte verkar speciellt lyckligt? Okej att tråden kanske inte var så seriös från början, men jag fick en taskig feeling av Sterds inlägg.
Roots:

ditt förhållande med en tjej


inte bara ett förhållande, ett flertal förhållanden. och mitt hat går djupare än så.

kolla på de män som utgör historiens avskum. hitler, stalin, ett otal amerikanska presidenter, osv osv. de är avskum för att de genomför ohyggliga handlingar metodiskt, kontrollerat och med intelligens och finess. kvinnor utför ohyggliga handlingar för att de inte vet bättre.

men, nu är vi enormt off topic, rekommendera böcker och författare! [no-no]
Roots:

Till exempel?


Vad har du pratat om med killar i hela ditt liv? Ge gärna exempel!

Roots:

Ledsen grabben, men jag vet faktiskt inte hur "tjejer brukar vara". Förklara gärna lite närmre!


Nä, jag vet. Det är ju ganska vanligt att man själv inte är medveten om sina egna tillkortakommanden. Men varför ska jag försöka förklara? Varför ska tjejer alltid lägga sig i? Kan vi inte bara få ha vårt kvinnohat ifred? [blush]
Om ni *verkligen* är seriösa, blir jag faktiskt både besviken och förvånad. Jag tycker inte om stämningen i den här tråden och blir för en gångs skull illa berörd. Jag vet att det här är internet, men ni som skrivit mest smörja här är faktiskt vuxna män som borde veta lite bättre och sluta trolla er. Tack för mig!
Sterd:

Varför tar du åt dig? [confused]
Vi sa inte att vi hatar Roots, utan kvinnor.


Jag tar åt mig därför att jag själv är en kvinna med hjärna och känslor, och för att ni faktiskt uttrycker er om kvinnor allmänt på ett väldigt respektlöst och föraktfullt sätt. Det är inte bara det att jag tycker att det är orättvist, utan jag tycker också att det är en onödig tråd som sprider onödigt mycket dynga på en redan stor dynghög. Så länge det sker med tydlig glimt i ögat kan jag acceptera det, men så tycker jag inte riktigt är fallet här. Ni är dessutom såpass vuxna att jag tycker att man kan kräva lite mer av er än så.
Roots:

Jag tar åt mig därför att jag själv är en kvinna med hjärna och känslor, och för att ni faktiskt uttrycker er om kvinnor allmänt på ett väldigt respektlöst och föraktfullt sätt


det är lite det man kan förvänta sig när man klickar in sig på en tråd vars rubrik är "jag vill odla mitt kvinnohat". det var för övrigt inte tänkt att utmynna i en diskussion om huruvida kvinnor var jordens avskum eller inte, tråden var (och är) menad att uppmuntra folk att ge mig tips på böcker på ämnet.