Forumet - Jag vill resa

Jag vill resa

1197 1 21
Jag vill resa.
London, south africa, hawaii, florida. Följ med mig. Låt oss råna en bank och sticka. 

Istället sitter jag här och äter godis och lyssnar på grannarna knulla på övervåningen och blir tjock av godis. Tack gud. Han finns antagligen inte, tror inte det sitter en skäggig man där uppe. Tänkte på den där boken råna är guld där gamla pensionärer rånar massa för att få ett bättre liv är något sånt jag tänker på. När jag blir gammal ska jag göra hyss på äldreboendet. Men då är det 2060. Jorden kanske har gått under.. Också en sak jag är rädd för. Höjder, jordens undergång och sverige demokraterna. Men du, istället för att råna en bank eller dagotto på 4 fjärde våningen döv och blind och dement med plånboken full kan vi väll äta en glass och gå på gröna lund.

jag är ganska tjock dock, och mina ben är inte som dom ska. Så ingen orkar lunka med mig antagligen. Och höjdrädd är jag.

Nåja, får väll sitta här och lyssna när grannen ovanför har sex. Har alltid undrat hur lesbiskt sex låter. Är väll den enda spänningen jag får i mitt liv. Om jag dör förresten, ska det stå på min sten. "Saknad av ingen, älskad av få" bara så ni vet.

Spana också in:

Jag vill resa till Sankta Helena, badat, kikat på den vackra naturen, fikat nere på torget. Hade nog minskat för mycket utav att alltid vandra upp för trapporna för att se på utsikten... Men all glass håller man sig jämnviktig. 


Andorra och öst-Ryssland lockar också.

Hade gärna rest med andra men de flesta vill till varma Cypern Grekland Thailand...  visst är det spännande men inte likaGalen