Forumet - jag vill ta livet av mig.

jag vill ta livet av mig.

890 1 5
jag har många nära vänner, men alla är egon. ingen frågar EVER NEVER den så simpla frågan " hur mår du?" ingen bryr sig om mitt liv.
Jag har slutat berätta om det till andra, ingen lyssnar eller frågar ändå.
Det enda de bryr sig om är dem själva. JAG skall alltid vara den som lyssnar annars är jag typ skit. Om jag (som idag ) inte orkade komma med dem och bada bastu, blev de sura och min bästis talade inte med mej och kallade mej " fejdare". Då har jag suttit med hennes och hennes pojkväns mamma i över 3h och talat om hur skit hon mått o blabla, jag satt och lyssnade och lyssnade. Det måste jag alltid göra till ALLLA!!!!!
Jag brukar testa mina vänner att om jag säger nåt om mig själv typ nåt om min crush *ingen reaktion* direkt efter frågar jag en fråga om dem själva och de kommer direkt svar. Hänt massa gånger. Min mamma, pappa och tvillingsyster lider av nån forms depression och jag med. Ingen lyssnar på mig, t.om min psykolog är dålig!! Den jag älskar ger mig mixed signals helatiden men har nu ignorerat mig i 1 månad ungefär. Alla mina vänner och familj tycker att jag skall glömma honom för att han är 4 år äldre än mig och muslim från Kosovo. Tyvärr har mitt hjärta valt honom och tycks inte ändra sig , de fattar de inte o de fattar inte heller hur ensam jag egentligen är när jag inte är med dem ( 3st) ALLA av dem har en pojkvän. Jag har inte haft en på.. 3år? Har inte velat ha heller så skall inte gnälla .. men det jag gnäller över är att INGEN lysnar eller bryr sig om mig, om ens EN människa skulle göra de skulle jag var lycklig! Jag hjälper andra men får INGET i gengäld förutom att människor alttid skriker åt mig om jag inte gör som de ber. Jag har börjat säga emot nu , jag har varit weak förr, och de betyder att jag förlorat massa vänner åxå..

Spana också in:

JOSEFINDENISE:

ingen bryr sig om mitt liv.


Jag lovar människor bryr sig, men det sitter mest i ditt huvud. Föreställ dig att du mår fullständigt bra och att du har en vanlig dag.. vad är det nästa du kommer göra nu i så fall?

Gör det, låt inget hindra dig... även om det är att ta ut soporna så gör det. Du måste ändra inställning även om du tänker att dina gener säger åt dig att må dåligt, du kan ändra på det och ta dig i skinnet och gör vad ditt lyckliga jag skulle göra ifall du var det exakt nu.

Att ha vänner som bryr sig kan vara sällsynt men när du har bara en som bryr sig och har en vänskapskärlek så att säga... då ska man hålla kvar den håll kvar den vad som än händer. Vänskapen ska inte gå utöver kärlek till killar osv personer kommer och går men något som verkligen kommer stanna kvar är vänskapen ifall ni håller den korrekt och du kan få så mycket ut av den ... den kan rädda ditt liv.

Gör saker som du tycker är roligt... flirta? Prata med människor? film? vänner? bio? Hästar? Se på den solen som börjar komma fram nu... solen ger liv och lycka!

Snipp snapp slut så var denna kommentar slu! "&"&"