Forumet - Jahaja

Jahaja

1584 0 19
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article19678502.ab

Nu kan man inte ens känna sig någorlunda trygg när man blir bevakad av ett produktionsbolag 24/7. Ska aldrig mer träffa folk utan att ha min försvarsspray nära till hands pga den enda hjälp man får av andra är ickehjälpen. Remember that kids.


DISKUSSIONSUNDERLAG: Vad bör vi göra för att förbättra kvinnosynen i samhället? etc. T ex så kallar en av de gärningsmännen att detta för skämt i tron om att det är mycket bättre att ha den synen på detta.

Spana också in:


NEMI: en bra början är ju att inte sända övergrepp på tv... hur mycket mer normaliserande kan något göras i dagens samhälle.
Helt vansinnigt att de tyckte att det var tillräckligt allvarligt för att avbryta sändningen och sätta in en stillbild på deras logga istället men inte tillräckligt allvarligt för att gå in och hjälpa tjejen.

Kudhos: två svin på tv betyder inte universiellt att allas kvinnosyn är så. Dömandes från artikeln och programmets historia så hade de nog gjort sådär oavsett om det var på tv eller ej.
Det ju väldigt utbrett detta och ingen isolerad händelse eller attityder.

reben: asså kamerorna är väl för att få bra tv inte nån säkerhetsanläggning =)
Ja de sitter nog och gnuggar händerna och ser pengatecken så de går ju ej in och avbryter i första taget inte nänä

isola:
Helt vansinnigt att de tyckte att det var tillräckligt allvarligt för att avbryta sändningen och sätta in en stillbild på deras logga istället men inte tillräckligt allvarligt för att gå in och hjälpa tjejen.

vad jag uppfattat av det som skrivits så ska det ha tagit rätt lång tid innan dom kom på att det nog var dåligt. men aja.


isola:
ja de försvarade det ju med att de trodde att dörren var öppen för henne att gå ut ur rummet de befann sig i men det ursäktar ju ingenting
blev ledsen över produktionschefen när han blev intervjuad... märktes så tydligt hur lite dom öht brydde sig när han gjorde det svagaste försöket någonsin att säga att dom ska utreda hur det inte ska kunna hända..

isola: Vad bör vi göra för att förbättra kvinnosynen i samhället?
Kvinnosyn, manssyn, syn på det här, syn på det där... Vad man bör förändra och öka är respekten för varje individ. Det är bättre att inte stirra sig blind på att det i vissa fall är individer av kvinnokön utan helt enkelt se det som individer som far illa p.g.a. människors brist på respekt för varandra som levande kännande varelser.