Forumet - Jahapp

Jahapp

925 0 56

Spana också in:

Knarko:

sluta ligga!


kan nästan svära på att jag ligger mindre än vad du gör.

om vi inte pratar om att ligga under i hold'em, då är det visserligen samma svar, men med en annan innebörd. på något vis.

Fingerprints:

Min magkänsla säger att du skulle ha vunnit!


tveksamt, men jag var bland de typ...sista tre. jag hade en chans, om än liten. fan ta folks problem som jag är moraliskt bunden att ge respons på.
Fingerprints:

sluta vara så negativ!


nu blev du också gnälljävel. nu ska jag ta en cigg bara därför.

Knarko:

du är ju förlovad som jag förstått det så det känns som att du borde ligga betydligt mer än mig ^^
har inte legat sen förra året så du vinner nog ;)


om jag vetat när förra året var, rent temporalt, så hade jag kunnat svara. men fan vet jag. mitt minne är inte linjärt.
Knarko:

har inte den bästa erfarenheten av vad alkoholens konsekvenser kan vara men främst har jag aldrig varit sugen på det och vill inte dricka det.


jag har funderat mycket kring varför jag dricker egentligen och inte funnit svar. Man bara gör det liksom, vilket låter jävligt korkat eftersom att det inte finns många bra sidor med det.

Visserligen tycker jag att öl är väldigt gott. Och det är en väldigt mysig känsla om man lyckas nå rätt rus, men det är så lätt att man kliver förbi det där lilla ruset.
Fingerprints:

.


Jag säger inte att alkoholen inte har några "positiva" sidor, men problemet är väl att dessa inte är skapade naturligt utan kommer på burk/flaska/låda.

Så länge folk kan hantera drickandet så har jag inga problem med det, knappt ens när de fått i sig för mycket. Men när problemen väl börjar hopa sig så kan det ju gå jäkligt illa till.

Vill inte vara en moralkärring nu så pusshejgonatt.