Forumet - Jan Helins bostad attackerad av nazister

Jan Helins bostad attackerad av nazister

908 0 83
Jan "vi gillar olika" Helin ska nyligen ha blivit attackerad av Nordisk ungdoms stormtrupper. Material som gick stick i stäv med Helin och övriga mediaelitens sedvanliga åsikter ska ha häftats upp på hans hus under samlingsnamnet "Främlingfientliga budskap"

Vad tycker ni om händelsen?

http://www.dagensmed​​ia.se/nyheter/print/article3119462.ece

Vid 21-tiden på söndagskvällen började en grupp personer att häfta upp plakat med främlingsfientliga budskap på Jan Helins hus

Händelsen har rubricerats som hemfridsbrott.

– Det som hände var att familjen i fråga upptäckte att någon häftade upp plakat på huset. De rusade ut och skrek åt dem att försvinna. Jag kan förstå att de upplevde det som mycket obehagligt, säger Diana Sundin vid västerortspolisen till dagensmedia.se.

Plakaten var fyllda med främlingsfientliga budskap.

– Det stod något om att "här bor en man som försvarar vitpixling", och så fanns det hänvisningar till händelserna i Husbybadet, säger Diana Sundin.

Jan Helin vill inte säga något om händelsen.

– Jag vill inte kommentera det, säger han till dagensmedia.se.

Dagensmedia.se har varit i kontakt med en talesperson för den nazistiska organisationen Nordisk Ungdom som bekräftar att de låg bakom attacken på söndagskvällen.

Jan Helin deltog under söndagskvällen i SVT:s Agenda, där han diskuterade händelserna på Husbybadet med Sverigedemokraternas Björn Söder.

Spana också in:

Semi:

Bästa sättet att få folk att sluta läsa Aftonbladet - Ge dom fett med publicitet.


Ja det är synd att ge dem reklam, men det är en fis i rymden i jämförelse med hur mycket aftonbladet reklam man ser på en dag. Viktigare är det att belysa medias vinklingar och väcka debatt om hur den tredje statsmakten påverkar. Det är ganska klart att aftonbladet och alla andra etablerade medier aktivt driver en pro multikulti agenda.
acadi:

Viktigare är det att belysa medias vinklingar och väcka debatt om hur den tredje statsmakten påverkar.


Genom att göra wangsta-moves och framstå som ett gäng korkade köttskallar? Lycka till.acadi:

Det är ganska klart att aftonbladet och alla andra etablerade medier aktivt driver en pro multikulti agenda.


Åh nej så hemskt!