Aviseringar
Rensa alla

Jaxbo, Minecraftserver!


Ämnesstartare

Hej hej! Jag är admin på en Minecraft server som heter Jaxbo! Och nu söker vi mera spelare! Och vill gärna att du kommer in o spelar med oss!
Det är en super trevlig server men massa glada människor i alla olika åldrar! Vi kör på survival på våran servern MEN det finns en creativ värd där du kan bygga vad du vill! 
Vi har PVP arena, nether, the end, XP farm, och ännu mer!
Vi har också ett eget äventyr som 2 andra admins har byggt, med parkour och ledtrådar där du måste lista ut hur du ska ta dig till nästa rum! Som ingen en har klarat fullt ut! Så du kanske blir den första?
MEN vi har såklart också regler, där man inte får ta sönder saker som inte är dina eller ta andras saker, vara otrevlig eller svära. Ifall något av detta skulle hända så har vi loggar där vi kan se allt! Detta kan du få en rank som ganster eller till och med bli bannad för. 
Om du känner dig sugen så kom gärna in och testa! Du kommer in genom att skriva ett PM till mig med ditt Minecraft namn och din ålder (Din ålder kommer bara stanna mellan oss admins och bossar du får välja själv om du vill berätta) sen så blir du whitlistad och kommer kunna komma in och spela!
Hoppas vi ses inne på Jaxbo!
Mvh Admin Andehsomfan !


   
Citera
Ämnesstartare

Glömde tillägga att vi just nu kör på 1.7.9 men snart så kommer nya 1.8 !


   
SvaraCitera