Forumet - Jehovas vittnen försökte dela ut sin litteratur till mig idag...

Jehovas vittnen försökte dela ut sin litteratur till mig idag...

3359 0 48

Spana också in:[cheers]Arazoid:

Denna dag var det en arabisk JV som stod och försökte dela ut tidningar som fanns på alla möjliga språk. Jag tackade bestämt nej och sa att mina föräldrar är med i det där. Jag hatar inte JV, jag tycker att det är synd om dem.


Finns ju ändå en del som dras till sekter som Jehovas eller Nationaldemokraterna. Visst är det synd. Vad beror det på tror du?
Spartakus:

Nationaldemokraterna. Visst är det synd. Vad beror det på tror du?


<---------

Är det bara jag eller är Reinfeldts blick ovanligt skarp/mörk? I vilket fall som helst så har han skämt ut landet som han ska representera med uttalanden som "Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån".
Kakaoxo:

de pratar arabiska med mig också [shake] jag vet att de håller på att lära sig arabiska och persiska, förstår ej varför. [shake]


De tror på att nästan varenda kotte måste höra deras vittnesbörd i hela jordklotet. De som inte får chansen kommer gubben gud att tänka på när det blir dags att återuppväcka de döda efter domedagen.
dazed_and_confused:

Hur mycket tjänar dom på dörrterror-approachen egentligen?


Det är den effektivaste formen av predikoverksamhet vi har, det finns även andra former av vittnande, t ex via telefon och brev. Om vi "tjänar" något på det? Inte ekonomiskt sett. Vi får ingen lön t ex, men om den besökte vill ge donationer så tar vi emot det och stoppar det i församlingsbössan "Bidrag till det globala predikoverksamheten" (finns olika lådor att stoppa i)

Däremot "tjänar" vi på det, på det andliga planet. För mig och många andra vittnen så är det en källa till uppmuntran, glädje och frid att resonera kring bibliska ämnen från dörr till dörr. :)
Misael:

Det är den effektivaste formen av predikoverksamhet vi har,


jag tror många kanske framför allt svenskar känner att ni inkräktar och att den vanligaste associationen när nån hör JV är "dom där tokkärringarna som ringer på och stör", det blir lite som telefonsäljare, visst man värvar kanske folk men man skapar också en image som lite störiga.