Forumet - Jehovasflickorna, en kort sexnovell

Jehovasflickorna, en kort sexnovell

8910 0 8
Jehovasflickorna

Mannen släppte hantlarna på mattan och pustade ut en stund tills han fått andningen under kontroll.
Verkligheten kom och gick i vågor där han stod framför spegeln, endast iklädd boxershorts. I ena sekunden såg han sig själv tydligt, en lång och stilig man i 20-års åldern, med varenda muskel på helspänn och glänsande av svett efter träningspasset. I nästa sekund böljade omgivningen som vågor på havet och en slags yrsel kom över honom.
Hans kuk hade aldrig varit så här hård eller svullen, vartenda ringlande ådra skapade en perfekt relief mot tyget. Hade shortsen varit en storlek mindre så hade de otvivelaktigt exploderat i trasor.
Han nöp till om denna lockande ansvällning med handen och ryste till av sensationen som följde, en stadig ström av kristallklar försats hade lackat in hela penisen med en smetig hinna som gled skönt mot tyget. Handen ville fortsätta men han blev tvungen att hejda sig, ett par strykningar till hade förstört allting.

Nej, han måste vänta några minuter. Ecstacy-tabletten hade börjat verka men var inte i full effekt ännu, det vore ett slöseri att slösa bort tidernas orgasm innan dess.
Han kunde knappt vänta till den välbekanta exstasen kickade igång. En nyinförskaffad porrfilm snurrade redan i DVD-spelaren och en tub babyolja låg på golvet, redo att brukas för hans kåta syften.
Det var inte ofta han tvingats vänta så här lång tid på en runk och därför tänkte han göra det bästa av saken.
En svår sträckning i ena låret hade tvingat honom till celibat i två veckor och det hade varit olidligt. Men efter lite försiktig stretching och massage hade han kommit fram till att smärtan helt gått över.
Två veckor, Gud. För en kronisk onanist kunde det likagärna varit år
De korta håren i nacken reste sig och han ryste till, vågor av vällust vältrade sig upp längst ryggraden och sinnet spändes ytterligare ett hack.
Nu var det dags
Han skyndade sig med fjädrande steg mot TV-rummet när plötsligt dörrklockan ringde. Något irriterad över avbrottet bytte han kurs mot sovrummet och slängde i all hast på sig ett par jeans och en stor tröja.
Inte mycket att göra åt erektionen, suckade han inombords. Men en säckig tröja borde åtminstone dölja det värsta.
Han slet upp dörren och möttes av en otrolig syn.

Det var inte en kaffetiggande granne, det var inte en dammsugarförsäljare eller påhälsande släkting. Vad som stod i hans farstu var inte mindre än två fräscha unga tjejer. Den ena blond den andra brunett, båda underbara att skåda. De kunde inte varit mycket äldre än 18. Den blonda höll ett knippe Jehovas-vittnen broschyrer klämt mellan armen och de fasta putande brösten.
Något stammande presenterade hon sig som Nina och sin kompis som Jenny.

Det var något som inte stod riktigt rätt till med den här mannen, så mycket kunde de båda se. Hans hår var rufsigt och han hade ett rödbrusigt jagat uttryck i ansiktet. Ögonen var blodsprängda och stora som biljardkulor.
För att inte tala om det enorma ståndet som avtecknade sig under tröjan, vid det laget skulle det krävts minst ett par rockar för att dölja hans upphetsade tillstånd.

Som regel brukade församlingens utsända insistera på att få komma in och samtala, men Nina bestämde sig snabbt för att göra ett undantag.
Hon började trevande, motvilligt.
-" Ehmm vi kommer ifrån Jehovas vittnen, har du haft besök från våran församling tidigare?"

Mannen hörde orden men deras mening skingrades som rök.
Han stirrade hypnotiserat på flickans tröja, de små uppnosiga bröstvårtorna spände mot tyget och ville ut... ville ut......ville ut.....
Någonting i mannens hjärna gav äntligen vika och ett gutturalt lejonvrål började växa i hans bröst. Drogen hade kickat in och kåtslaget hade berövat honom allt förnuft.

Flickorna gav till varsitt skärande skrik när plötsligt mannens kläder verkade... explodera. Jeansens sömmar brast med en serie spröda knak och hans tröja buktade först utåt, och gick sedan i bitar den också. Hans kuk hade antagit monstruösa proportioner och pangade in i dörren som skjuten ur en kanon. Flisor av ekträ yrde över flickorna när en stor del av dörrkarmen gick i delar. De förskräckta töserna stod som i trans och kunde bara se hjälplöst på den fruktansvärda köttpålen. Ådrorna var enorma och bultade ljudligt som om organet hade ett eget hjärta, och ollonet krönte staven likt en blodröd olycksbådande måne.
Vågor av het, tropisk brunstdoft strömmade ut ur dörröppningen och fick deras hår att fladdra, Nina började krampa hjälplöst mellan benen då den komprimerade myskfyllda atmosfären attackerade hennes porer

"Vi kommer att dö om vi inte kommer härifrån", ekade det i den lilla nyktra delen av hennes hjärna som fortfarande var aktiv. Men hon kunde ändå inte röra sig ur fläcken. De var paralyserade som rådjur ibland blir när det ser strålkastarljus på en mörk väg. Men deras öde skulle inte ligga i handen på en bil, utan den största människokuken som kanske existerat.

Mannen vände sig mot Nina med ett djuraktigt bröl och avancerade klumpigt mot henne, stötte med höfterna som en pistong och vevade med armarna. Hans blick var tom och svart. Han hade blivit vansinnig. Nina stapplade bakåt av vindtrycket från den svajande jättekuken och lyckades med en hårsmån undvika att bli nerklubbad. Hon började springa men var för långsam, mannen fick fatt i hennes tröja och drog ner henne på golvet. Innan någon hann reagera hade hennes kläder slitits i trasor och hon låg naken och skrevande under det enorma organet och skrek.
Jenny återfick äntligen sinnesnärvaron och började förgäves slå och sparka på mannen, vilket endast verkade göra honom ännu kåtare och ivrigare. Penisen ormade sig och sökte Ninas öppning, klara rännilar av försats rann ur ollonet som tårar från ett Cyklopöga. Någon ofattbar makt hade gett organet eget liv och det var fruktansvärt snabbt. När den trängde in i henne hördes knäckande ljud, bröstkorgen hade brustit utåt. Hon hann inte känna mycket.
Mannen krökte rygg och gav till ett blodisande ylande.

Sperman expanderade Ninas lik som en vattenballong trädd på en brandslang, det gick oerhört fort. Floder av vit gegga trycktes ur henne med ett skrämmande tryck och spräckte alla hennes kroppsöppningar. För en sekund eller två liknade hon en organisk flaxande sprinkler innan hon exploderade och ströddes över hela golvet och delar av taket. Han fortsatte spruta och yla.

Jenny hade vid detta laget tappat rösten men skrek ändå, det skar som knivhugg i hennes hals och hon hade blodsmak i munnen. Hon satte fart mot utgången men halkade i den kladdiga sperman. Den nådde henne redan upp till anklarna och fyllde luften med den unkna stanken av sjö, död fisk. Jenny började kräla ut i dagsljuset, och när hon kände den dallrande hettan från ollonet i ryggen lyckades hon finna kraften att återigen stå upp och springa.

En dov orgasm spred sig i hennes underliv och gjorde hennes ben till géle, men hon stapplade vidare på något sätt, driven halvt galen av skräck. Kuken var efter henne, tentakler av brunst snärjde hennes kropp och drog henne bakåt, förvandlade hennes synfält till en suddig dimma. Ett hungrigt, ondskefull medvetande verkade leva i denna dimma och den viskade i hennes öron, pockande, krävande.

"HERREGUD DEN TÄNKER", var Jennys sista medvetna tanke innan smärtan fyllde världen.

Spana också in:

Orvarn:

Hans kuk hade antagit monstruösa proportioner och pangade in i dörren som skjuten ur en kanon. Flisor av ekträ yrde över flickorna när en stor del av dörrkarmen gick i delar. De förskräckta töserna stod som i trans och kunde bara se hjälplöst på den fruktansvärda köttpålen.


XD [love]