Forumet - Jensen skåp?

Jensen skåp?

1529 0 23

Spana också in:

Skåp hör till Satan, eller åtminstone på gymnasiet. När jag gick på högstadiet var det riktigt soft, då byggnaden var relativt låg så det var lätt att gå fram och tillbaka. Men nu är mitt gymnasium så satans högt!!!

Det är trappor överallt, och så klart är mitt skåp på högsta våningen. Summa sumarum så har jag alla mina aktuella kursböcker i väskan, så slipper jag ta sådana djävulska omvägar till varje lektion.

Problem SOLVED
etwas:

gick på jensen och hade icke skåp, tror det är samma med alla. dock går man ju bara halvdagar och har alltså inte så många lektioner, och inte heller så många böcker. vi använde inte ens böckerna vi hade så ofta, man lär sig vilka lektioner man behöver boken på och vilka som är helt onödiga.


Okej, hade man liksom ganska koncentrerat med få kurser i taget eller hade man ganska många på en gång? [smile]
Greeneyye:

Okej, hade man liksom ganska koncentrerat med få kurser i taget eller hade man ganska många på en gång?


på en dag eller ett år/termin? på en dag har man inte så många olika, kanske 3-5. allmänt under ett år så är det typ som andra skolor tror jag, vissa kurser är hoppressade till en termin, men de flesta löper under ett helår.
etwas:

på en dag eller ett år/termin?


Jo, jag tänkte mer på en termin.

Vilket Jensen gick du?isola:

Rensade aldrig ur mitt högstadieskåp. Tänker på det ibland. Hade nog en ful jacka däri bl a. Helt överfullt var det.


Haha, vi var tvungna att få våra skåp inspekterade innan vi kunde få tillbaka våran depositionsavgift på typ 60 kr och sen lämna skolan, man fick liksom inte gå annars, så man hade inte så mycket till val [crazy]