Forumet - Jimme Åkesson får en fråga som inte handlar om invandring

Jimme Åkesson får en fråga som inte handlar om invandring

841 1 49

Spana också in:

Jag har bara tittat tre minuter in, men herre jävla gud så dålig han var. Jag fick seriöst spontan ångest i sympati med honom, för att han var så sjukt jävla dålig. Och det är Jimmie fucking Åkesson vi snackar om här! Han var så massivt dålig inför hela Sveriges riksdag (och hela jävla Internet) att jag fick ångest i sympati med honom.

Älskar för övrigt att Jonas Sjöstedt låter som en concerned handfast men omtänksam pappa. Alfons Åbergs pappa. Han är inte arg, han är besviken, och försöker lotsa lelle gossejimmie på rätt stig igen.

Och Jimmie är ju sjukt jävla lost, han låter seriöst som om han svarar i en SO-debatt på högstadiet, som någon annan skrev på Facebook. </3
Jag gillar Jimme Åkesson, tycker han är väldigt duktig på att tala, tycker om att lyssna på honom, många politiker får mig att somna efter två sekunder men inte Jimme Åkesson.
Tycker de har rätt i invandringspolitiken. Jag är inte rasist mot någon för det, är själv halv invandrare.

Sverige har en mesig invandringspolitik..
Passion pit:

Sverige har en mesig invandringspolitik..


Ja, vi borde ta in fler invandrare.

Passion pit:

Jag är inte rasist mot någon för det, är själv halv invandrare.


News flash: Både och kan beskriva EN och SAMMA PERSON!!!

Passion pit:

tycker han är väldigt duktig på att tala,


"Eh, eh, ehh, ja, det var, eh.." osv. [y]

Passion pit:

många politiker får mig att somna efter två sekunder men inte Jimme Åkesson.


"Ehh, fru ordförande, eh, ja, eh." osv [y]
Vad är det här för kass trådstart? Och vad är det med allt överdrivet bashande? typ som det här:

Ögon i en plåthink:

Han var så massivt dålig inför hela Sveriges riksdag (och hela jävla Internet) att jag fick ångest i sympati med honom.


Åkesson har aldrig varit någon offensiv talare. Han är ung och har fortfarande mycket att lära. Men han har ju definitivt ambition. För de som lyssnat på åkesson en del kan man konstatera att han har en väldigt ödmjuk retorik. Det imponerar kanske inte på alla här men det ger en trovärdig och statsmannamässig framtoning hos de allra flesta. Hans tal i partiledardebatten var inget annorlunda. Om man ser till partiledardebatten i sin helhet, i just replikskiftet mot sjöstedt var han något mindre skarp, det ska erkännas. Men då kommer vi in på erfarenheten där igen.

Trisst att den enda gången det verkar bli en livlig debatt på denna sidan är när en (tycker man) sverigedemokrat gör dåligt ifrån sig. Är det dålig retorik man vill hänga upp sig på finns det långt fler politiker än åkesson att plocka upp. Men då de flesta inte är sverigedemokrater är dessa inte föremål för att göra loja trådstarter om.
Vehnk:

en det ger en trovärdig och statsmannamässig framtoning hos de allra flesta.


Hur menar du att det ger en statsmannamässig framtoning? Han hakade sig och höll på att fumla runt med argumenten och retoriken i sin helhet - eller menar du rent allmänt vad gäller hans retorik? Kan erkänna att han har potential men jag är inte imponerad så länge i alla fall.