Forumet - Jimmie Åkesson

Jimmie Åkesson

2512 2 25

Spana också in:

orkar inte. ni är ju människor som inte bryr er om frihet och integritet. jag kan ta er frihet om ni så hemskt gärna vill leva i en diktatur där all tv och alla frågor är ställda för att väcka sympati mot den store ledaren. där ingen får ifrågsätta brist på logik och en hatisk framtoning. där kvinnor som blir misshandlade ska sluta gnälla och alla ska se likadana ut och leva likadant.

ceka92: orkar inte. ni är ju människor som inte bryr er om frihet. jag kan ta er frihet om ni så hemskt gärna vill leva i en diktatur där all tv och alla frågor är ställda för att väcka sympati mot den store ledaren. där ingen får ifrågsätta brist på logik och en hatisk framtoning. där kvinnor som blir misshandlade ska sluta gnälla och alla ska se likadana ut och leva likadant.
Utveckla. Eller du kanske skrev i fel tråd?

NiklasW:
Utveckla. Eller du kanske skrev i fel tråd?
nej, jag skrev i rätt tråd. 

jag syftar till partisympatisörers förfäran när skavlan ställde frågor. j.å. är partiledare som ni tänker ska kunna styra sverige men han kan inte ens svara på frågor gällande sina egna beslut och partiet som ni tänker ska styra landet? jag syftar även till partiledningens nekande i järnrörsskandalen trots att man ser personerna på filmen och bristen på integritet hos partiets rättspolitiska talesperson. direkta kopplingar mellan nazister, nynazister och partiledningen som ingen ifrågasätter. ni fortsätter med brist på logik in i absurditet.

ceka92: jag syftar till partisympatisörers förfäran när skavlan ställde frågor. j.å. är partiledare som ni tänker ska kunna styra sverige men han kan inte ens svara på frågor gällande sina egna beslut och partiet som ni tänker ska styra landet? jag syftar även till partiledningens nekande i järnrörsskandalen trots att man ser personerna på filmen och bristen på integritet hos partiets rättspolitiska talesperson. direkta kopplingar mellan nazister, nynazister och partiledningen som ingen ifrågasätter. ni fortsätter med brist på logik in i absurditet.
Problemet med Skavlan-intervjun var ju just att han inte fick frågor gällande beslut och politik utan att halva intervjun gick åt till att Skavlan nämnde irrelevanta exempel från enskilda lokala företrädare för att sedan avbryta Åkesson när han skulle svara. Att man reagerar på detta, när samtidigt, övriga partiledare behandlas med silkesvantar i samma fåtölj, är inget konstigt. Det enda som liknar diktatur i det här fallet är snarare sättet Åkesson och hela partiet konstant motarbetas av media, speciellt obehagligt när det kommer från skattefinancierat public service.  En sann demokrati-kämpe som du verkar utge dig för att vara borde snarare kritisera sättet SD behandlas illa än att stödja det.

Det är ingen som nekat till att järnrörsskandalen skedde. Två av de inblandade har ju till och med fått lämna partiet på grund av detta. 

Vilka är de "direkta kopplingarna" mellan nynazister och partiledningen?